Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå kan Benzema være Real-klar

United slått igjen?

ØNSKET: Karim Benzema er en av fotball-Europas mest ettertraktede menn. Manchester United har vært inne i bildet, nå tyder rapporter fra Spania på at franskmannen kan bli Real Madrids neste storkjøp. Foto: Phillippe Merle, AFP/Scanpix
ØNSKET: Karim Benzema er en av fotball-Europas mest ettertraktede menn. Manchester United har vært inne i bildet, nå tyder rapporter fra Spania på at franskmannen kan bli Real Madrids neste storkjøp. Foto: Phillippe Merle, AFP/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): I dag morges ble det meldt at Karim Benzema var på det nærmeste klar for Manchester United.

Kilden var Benzemas lagkamerat i Lyon, bosniske Miralem Pjanic. Men i løpet av dagen har Pjanic avvist at han har uttalt seg om Benzema. fra Lyon til Real Madrid, melder de spanske avisene

Ikke lenge etter rapporterte de spanske avisene AS og Marca på sine nettsider at Real Madrid skal ha fått godkjent et bud for angriperen på 35 millioner euro (315 millioner kroner).

Men det varte ikke lenge før Lyons kommunikasjonsdirektør Olivier Blanc fortalte franske L'Equipe at dette ikke stemte.

- Det stemmer at vi har fått et bud på mer enn den summen som er nevnt. Men det er ikke sagt at det kommer fra Real Madrid, sier Blanc.

- Det er ikke gjort noen avtale med noen.

Imidlertid sier Real-president Florentino Perez til Cadena SER at klubben vil presenterer en ny spiller i løpet av de neste 48 timene.

- Men jeg kan ikke si hvem det er før avtalen er klar, sier Perez.

Dersom det er Benzema som blir klar for Real denne uka, blir han den fjerde nye spilleren etter at Perez overtok for en måned siden i dag.

Klubben har hentet Cristiano Ronaldo for drøyt 800 millioner kroner fra Manchester United, Kaká fra Milan for rundt 580 millioner og Raul Albiol fra Valencia for 135 millioner.


 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling