Nå kan Benzema være Real-klar

United slått igjen?

ØNSKET: Karim Benzema er en av fotball-Europas mest ettertraktede menn. Manchester United har vært inne i bildet, nå tyder rapporter fra Spania på at franskmannen kan bli Real Madrids neste storkjøp. Foto: Phillippe Merle, AFP/Scanpix
ØNSKET: Karim Benzema er en av fotball-Europas mest ettertraktede menn. Manchester United har vært inne i bildet, nå tyder rapporter fra Spania på at franskmannen kan bli Real Madrids neste storkjøp. Foto: Phillippe Merle, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): I dag morges ble det meldt at Karim Benzema var på det nærmeste klar for Manchester United.

Kilden var Benzemas lagkamerat i Lyon, bosniske Miralem Pjanic. Men i løpet av dagen har Pjanic avvist at han har uttalt seg om Benzema. fra Lyon til Real Madrid, melder de spanske avisene

Ikke lenge etter rapporterte de spanske avisene AS og Marca på sine nettsider at Real Madrid skal ha fått godkjent et bud for angriperen på 35 millioner euro (315 millioner kroner).

Men det varte ikke lenge før Lyons kommunikasjonsdirektør Olivier Blanc fortalte franske L'Equipe at dette ikke stemte.- Det stemmer at vi har fått et bud på mer enn den summen som er nevnt. Men det er ikke sagt at det kommer fra Real Madrid, sier Blanc.

- Det er ikke gjort noen avtale med noen.

Imidlertid sier Real-president Florentino Perez til Cadena SER at klubben vil presenterer en ny spiller i løpet av de neste 48 timene.

- Men jeg kan ikke si hvem det er før avtalen er klar, sier Perez.

Dersom det er Benzema som blir klar for Real denne uka, blir han den fjerde nye spilleren etter at Perez overtok for en måned siden i dag. Klubben har hentet Cristiano Ronaldo for drøyt 800 millioner kroner fra Manchester United, Kaká fra Milan for rundt 580 millioner og Raul Albiol fra Valencia for 135 millioner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer