- Nå kan dere bare komme. Jeg er klar, motivert og tilbake for fullt

Cecilia Brækhus med beskjed til konkurrentene dagen etter comebacket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cecilia Brækhus tok en overbevisende seier på poeng over Jessica Balogun. Dagen derpå var hun glad, stolt og klar for enda større oppgaver.

- Det er en kamp mot Anne-Sophie Mathis og en kamp om VM-tittelen i International Boxing Federation (IBF) som står øverst på ønskelisten min, men jeg har da veldig lyst til å møte Holly Holm også, røper Brækhus for NTB like etter frokost i Herning søndag morgen.

Hun er fortsatt trippel verdensmester, og det viste seg at Jessica Balogun ikke var noen kjempestor trussel, selv om den tyske jenta og tidligere sparringpartneren gjorde lørdagens VM-brak til en tøff kamp; den tøffeste i Brækhus' karriere til nå.

- Dette var en fantastisk opptur etter mange nedturer preget av sykdom og sykehusopphold det siste halve året. Jeg ser på denne kampen som et aldri så lite comeback, og både mottakelsen jeg fikk og det jeg presterte i ringen var overveldende, sier Brækhus.

- Jeg var godt forberedt til denne kampen, men merket at jeg har mer å gå på, for muskelstyrken var ikke helt som den skal være, sier hun.

Full kontroll - Jeg hadde full kontroll mot Balogun, og det var ikke ett eneste sekund under kampen at jeg ikke trodde jeg skulle vinne. Hun traff meg veldig lite, men selv om jeg bokset en god kamp, er det alltid ting jeg kan forberede, sier den norske trippelmesteren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer