Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørn Einar Romøren:

- Nå kan det bare gå én vei

Bjørn Einar Romøren avslører at han møtte på nytt hinder etter cellegiftskuren. Nå tror han det går oppover.

FERDIG MED CELLEGIFT: Bjørn Einar Romøren er ferdig med cellegift, men møtte på et nytt hinder, melder han selv. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FERDIG MED CELLEGIFT: Bjørn Einar Romøren er ferdig med cellegift, men møtte på et nytt hinder, melder han selv. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Tidligere hopper Bjørn Einar Romøren har i over et halvt år vært i en hard kamp mot kreften. Han fikk påvist den sjeldne kreftformen Ewing sarkom våren 2019. Likevel har han kommet med ganske jevnlige oppdateringer, og har vært positiv til den tøffe perioden.

For ei uke siden kunne han meddele at han hadde gjennomført sin siste cellegiftbehandling.

- Jeg tror ikke det helt har gått opp for meg, og jeg tenker mest på Martine (kona), som har vært så sterk for meg, familien min, alle venner (både nye og gamle), de fantastiske menneskene som jobber på Radium og ikke minst alle i hoppfamilien som har støttet meg. Nå starter veien tilbake til livet, skrev Romøren til Dagbladet.

Ny oppdatering

Nå har han kommet med siste nytt på sin Instagram-profil.

Romøren skriver at han «jinxa» seg selv etter at han la ut meldingen om at ting bare kunne gå oppover. Han avslører nemlig at han må gjennom blodoverføring og antibiotikamedisin om dagen.

- Men nå kan det faktisk bare gå en vei, skriver Romøren, med «latter-emoji» på slutten av teksten.

Den tidligere hopprofilen har vært åpen om diagnosen overfor Dagbladet tidligere. Han understreket den gangen at han kom til å bli frisk.

- Det kommer til å bli bra på vårparten neste år (2020), selv om det sikkert kommer til å bli mye kjedelig trening som jeg har vært igjennom med skader tidligere. Det skal i alle fall ikke stå på motivasjonen, sa Romøren i et stort intervju.

Ble hyllet

Det skal ikke stå på støtten som den tidligere hopperen har fått. Blant annet under hoppuka hadde de norske utøverne på seg en drakt der det sto «Stay Strong Bjørn» på den ene armen.

I et intervju med TV 2 brøt Romøren sammen da han skulle beskrive hvor mye hyllesten betydde for han.