Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nå kan det gå veien

Hamre tror på hesten, men kjører ikke selv

FORTSATT SUKSESS. Det meste går bra for Frode Hamre. Han har tro på seier også onsdag kveld, men han kjører ikke hesten selv. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
FORTSATT SUKSESS. Det meste går bra for Frode Hamre. Han har tro på seier også onsdag kveld, men han kjører ikke hesten selv. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

- Hesten sliter med et kne.
Men  nå er Valley Ivan behandlet, også alternativt.
Jeg tror det kan gå veien, sier trener Frode Hamre.

Han kjører ikke selv og setter opp Lars Anvar Kolle, som også har kjørt i de to siste løpene i Norge.
Kapasiteten ble forsøkt på Jägersro. Da ble det meste feil, også aksjonen til hesten mot slutten.
Men  nå er kneleddet nysmurt.

- Jeg var veldig fornøyd i det siste hurtigarbeidet som gikk på 1.18 over full vei.
De to hestene innenfor skal vel ha en rygg å trave etter på mellomdistanse. Jeg har god tro og håp på at det kan gå bra i kveld, og at hesten leder hele veien, sier Frode Hamre til Dagbladet.

Dårlige spor

- Spesielt siden de beste konkurrentene har trukket dårligere startspor.
Underpaid Hanover har aldri vært bedre enn han er nå. Men det er vanskelig å vinne fra et tungt spor i denne klassen. Det samme gjelder for One In A Million.
Hesten skal ut neste onsdag også. Vi får håpe på et bedre spor neste gang.
Får vi det, skal spillerne være der, sier Hamre.

Prøver for fullt

Frode Hamre har en vinnersjanse til.
- Jeg må gjøre et forsøk med Balanced Budget fra start. Men jeg har mine tvil om han greier å ta seg forbi Adamo Kievitshof. Greier hesten det, så stiger jo sjansen betraktelig. Men jeg har mine tvil.
Når det gjelder stallens andre hest, Donnie Donato, så tror jeg ikke det ender med seier. Han var dårlig sist, selv om åpningen på løpet ble tøft, avslutter Frode Hamre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling