SLUTT? Alessandro Del Piero, som nå tjener sine penger i Sydney FC, står uten kontrakt etter helgen. Dermed kan det være den aller siste kampen i den innholdsrike karrieren hans som bli spilt i helgen. Foto: AP /Rob Griffith/ NTB Scanpix
SLUTT? Alessandro Del Piero, som nå tjener sine penger i Sydney FC, står uten kontrakt etter helgen. Dermed kan det være den aller siste kampen i den innholdsrike karrieren hans som bli spilt i helgen. Foto: AP /Rob Griffith/ NTB ScanpixVis mer

Nå kan det være slutt for Del Piero

Legenden uten kontrakt etter helgens kamp.

Alessandro Del Piero kan komme til å spille sin siste fotballkamp søndag.

Den tidligere Italia- og Juventus-stjernen blir 40 i november. Hans kontrakt med Sydney FC går ut etter sesongen. Den australske A-serien avslutter grunnspillet i helgen. Sydney må ha minst ett poeng mot Perth for å ta seg til sluttspillet.

- Det kan det være, for å være ærlig, sier Del Piero om søndagens kamp blir siste gang vi ser veteranen i spill.

Mye på spill Ballartisten har imponert i australsk fotball, men det er lite trolig at Sydney vil betale 2 millioner australske dollar (ca. 11-12 mill. kroner) for å sikre seg italieneren i ytterligere en sesong.

- Vi har allerede hatt samtaler med eierne og formannen, og vi er klar for å snakke mer etter sesongslutt. Vi vil gjøre det som er til det beste for alle, men det tenker jeg ikke på akkurat nå. Søndagens kamp blir viktig, for det er så mye som står på spill, sier Del Piero.

Kewell-farvel Tidligere Leeds- og Liverpool-spiller Harry Kewell avslutter sin karriere i helgen. 35-åringen spiller sin siste kamp når Melbourne Heart møter Western Sydney Wanderers lørdag.

Det kan være siste gang Wanderers spiller i rødt og hvitt. I januar kjøpte nemlig Manchester Citys eiere klubben. Det er ventet at de skifter navn fra Heart til City, og at også australierne skal spille i lyseblått.

(NTB)