Nå kan du bli manager for et engelsk lag

FA søker etter U21-manager.

(Dagbladet): Har drømmen alltid vært å sitte på benken mens ditt eget lag går seirende ut av en tett batalje på gresset foran tusenvis av tilskuere? Har du et ønske om å jobbe med de største talentene i Fotball-England? Mener du Football Manager-CVen din snakker for seg selv?

Nå har det engelske fotballforbundet lansert en stilling som er perfekt for deg.

Ledig jobb På forbundets hjemmesider ligger det nå en stillingsannonse for den ledige jobben som manager for det engelske U21-laget.

En jobb som ble ledig etter at Stuart Pearce fikk skylden for fadesen i U21-EM tidligere i sommer. England var i Norges gruppe i det innledende gruppespillet, men måtte reise hjem med tre strake tap mot henholdsvis Italia, Norge og vertsnasjon Israel.

Nå leter altså FA etter en som kan ta på seg jobben til Pearce, og kan blant annet lokke med tett samarbeid med A-lagets manager, Roy Hodgson og kontorer på Wembley.

FM-søknad Dette er ikke første gangen en manager-jobb i England blir annonsert på denne måten, og heller ikke første gangen annonsøren må regne med å få mange spennende søknader.

I 2006 var det Middlesbrough som skulle ha ny sjef. Den gang sendte John Alexander Boileau inn sin CV, og skrøt blant annet av hvordan han hadde tatt Rushden and Diamonds til Champions League-finale. Han tapte riktignok mot Ajax, men likevel.

I 2008 ble det også klart at virkelige fotballklubber tok i bruk FM-universet. Everton, og nåværende Manchester United-manager David Moyes, ingikk en avtale med spillskaperne slik at de kunne bruke databasen til å lete etter talenter. Moyes har bestandig vært en pragmatiker.

Så føler du at du har det som skal til for å lede Englands unge lovende til heder og ære? Send inn din søknad, og send gjerne Dagbladet en kopi på epost. Lykke til!

STILLING LEDIG: Jobben til Stuart Pearce ble ledig etter sommerens U21-EM i Israel. Nå kan du søke på stillingen. Foto:AFP PHOTO / JACK GUEZ
STILLING LEDIG: Jobben til Stuart Pearce ble ledig etter sommerens U21-EM i Israel. Nå kan du søke på stillingen. Foto:AFP PHOTO / JACK GUEZ Vis mer