Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Toppserien på Dagbladet.no:

Nå kan du følge gulljentene til Lillestrøm og de andre Toppserielagene direkte på Dagbladet.no

122 av 132 Toppseriekamper streames på våre nettsider.

DU KAN FØLGE GULLJENTENE: Lillestrøm-kvinnene tok gull i Toppserien i fjor. I år kan du følge dem på Dagbladet.no hver eneste Toppserie-runde. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
DU KAN FØLGE GULLJENTENE: Lillestrøm-kvinnene tok gull i Toppserien i fjor. I år kan du følge dem på Dagbladet.no hver eneste Toppserie-runde. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Dagbladet og Fotball Media har inngått en avtale som gir Dagbladet visningsrett til 122 av 132 Toppseriekamper for sesongen 2017.

De resterende ti blir vist på NRKs plattformer.

- Avtalen med Dagbladet vil gi Toppfotballen på kvinnesiden en historisk bred nasjonal dekning. Å få vist frem produktet i et av landets største mediehus betyr enormt mye for videreutvikling av merkevaren og sporten vår. Det vil gi oss et kjempeløft, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Serieforeningen for Kvinnefotball, Hege Jørgensen.

Det betyr at når Medkila og Sandviken sparker i gang serien mandag 17. april på Harstad Stadion klokka 13.00, kan kampen følges her på Dagbladet.no.

Gleder seg

Sportsleder i Dagbladet, Pål Marius Tingve, mener toppfotballen for kvinner har et uforløst potensial. Nå gleder han seg til avisa skal vise nesten alt av toppseriekamper direkte på Dagbladet.no denne sesongen.

- Ikke minst fordi fotballjentene skal til EM-sluttspillet i Nederland til sommeren. Dette er en helt unik mulighet, og vi håper at de 12 lagene i Toppserien nå får den oppmerksomheten de fortjener, sier Tingve.

Samtidig med at Dagbladet skal vise kampene direkte, ser avisa fram til å tilby leserne høydepunkter og andre klipp fra hver runde, samt god journalistikk på Toppserien både før og etter hver helg.

Fotball Media – som forhandler og forvalter medieavtaler i norsk fotball – er ansvarlig for produksjonen av kampene i Toppserien.

- Avtalen med Dagbladet gjelder i første omgang for sesongen 2017, og betyr at samtlige kamper i Toppserien nå er tilgjengelig direkte. Kampene produseres med et kamera og grafikk, og man skal se på muligheter også for kommentering, sier Knut Kristvang, daglig leder i Fotball Media.

- I tillegg så vil klipp og høydepunkter fra kampene være tilgjengelige for andre medier etter at kampene er ferdigspilt. Vi er veldig glad for at Dagbladet blir med som partner av Toppserien på web, dette blir en bra kombinasjon med NRK på TV.