Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå kan du se Løkes herjinger for under 200 kroner

EM-billettene blir billigere.

VEL VERDT Å SE: Heidi Løke var banens gigant mot Slovenia i går kveld, og er vel verdt å se live. Nå håper håndballforbundet at flere tar turen til hallen. Foto: BJØRN LANGSEM
VEL VERDT Å SE: Heidi Løke var banens gigant mot Slovenia i går kveld, og er vel verdt å se live. Nå håper håndballforbundet at flere tar turen til hallen. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LILLEHAMMER (Dagbladet): Da Norge slo Slovenia med 16 mål i går kveld, var det bare 2674 tilskuere i store Håkons Hall - hvor det er plass til 9600 under EM.

Og selv om det kan bli opp mot fullt mot Ungarn i morgen kveld, velger Norges Håndballforbund nå å senke billettprisene.

Billettene på Lillehammer er i utgangspunktet de dyreste i mesterskapet, men nå får publikum muligheten til å se håndballjentene for en langt billigere penge.

Billettservice selger nå billetter til 175 kroner.

Vil ha flere tilskuere Opprinnelig kostet det fra 295 til 795 kroner å se Norges kamper i gruppe- og mellomspillet. Nå får noen tusen sjansen til å se jentene uten å gjøre et for stort innhogg i førjulsøkonomien.

I ettermiddag ble det lagt ut 500 billigbilletter til morgendagens kamp og 2000 billetter til de tre kampene i mellomspillet (søndag, tirsdag og onsdag) til 175 kroner.

Mange har allerede kjøpt de dyrere billettene, og forbundet karakteriserer derfor de billigere billettene for restplasser.

«Norges Håndballforbund ønsker å stimulere til økt publikumsoppslutning og støtte for håndballjentene i de resterende EM-kampene på Lillehammer,» skriver forbundet i en pressemelding.

- Synd ikke flere kommer De siste dagene har publikumsoppslutningen vært et stort tema. Spillerne var fornøyd med drøy 5000 i åpningskampen mot Frankrike, men var skuffet over oppmøtet og stemningen i går kveld.

- Det er synd det ikke er flere som vil være til stede og se oss. Det er ikke så ofte det er EM på hjemmebane. Jeg håper det kommer flere for å se oss mot Ungarn på fredag, sier Gro Hammerseng til Dagbladet.

Langrennsløper Vibeke Skofterud er syk og derfor hjemmeværende og tv-seer for tida. Hun har sett mye håndball og ergret seg over de tomme setene.

- Jeg synes det er skammelig av det norske folk å ikke møte opp til kampen. Den går på Lillehammer og det burde vært lett å fylle hallen. Det er tydeligvis mange sofagriser i Oppland, skriver hun på bloggen sin.

Skofterud modererte seg litt i etterkant, da hun fikk med hva billettene kostet.

PS! Han har nok ikke ventet på lavere billettpriser, men kong Harald annonserte i dag at han kommer til Lillehammer på søndag - for å se den første kampen til Norge i mellomspillet. Det er foreløpig uklart hvem Norge spiller mot da.

TOMME SETER: Det var nesten 7000 tomme seter i Håkons Hall i går kveld. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
TOMME SETER: Det var nesten 7000 tomme seter i Håkons Hall i går kveld. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!