Nå kan du se Løkes herjinger for under 200 kroner

EM-billettene blir billigere.

VEL VERDT Å SE: Heidi Løke var banens gigant mot Slovenia i går kveld, og er vel verdt å se live. Nå håper håndballforbundet at flere tar turen til hallen. Foto: BJØRN LANGSEM
VEL VERDT Å SE: Heidi Løke var banens gigant mot Slovenia i går kveld, og er vel verdt å se live. Nå håper håndballforbundet at flere tar turen til hallen. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Da Norge slo Slovenia med 16 mål i går kveld, var det bare 2674 tilskuere i store Håkons Hall - hvor det er plass til 9600 under EM.

Og selv om det kan bli opp mot fullt mot Ungarn i morgen kveld, velger Norges Håndballforbund nå å senke billettprisene.

Billettene på Lillehammer er i utgangspunktet de dyreste i mesterskapet, men nå får publikum muligheten til å se håndballjentene for en langt billigere penge.

Billettservice selger nå billetter til 175 kroner.

Vil ha flere tilskuere Opprinnelig kostet det fra 295 til 795 kroner å se Norges kamper i gruppe- og mellomspillet. Nå får noen tusen sjansen til å se jentene uten å gjøre et for stort innhogg i førjulsøkonomien.

I ettermiddag ble det lagt ut 500 billigbilletter til morgendagens kamp og 2000 billetter til de tre kampene i mellomspillet (søndag, tirsdag og onsdag) til 175 kroner.

Mange har allerede kjøpt de dyrere billettene, og forbundet karakteriserer derfor de billigere billettene for restplasser.

«Norges Håndballforbund ønsker å stimulere til økt publikumsoppslutning og støtte for håndballjentene i de resterende EM-kampene på Lillehammer,» skriver forbundet i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer