BLIR I BARCELONA: Thiago Alcantara har vært et hett navn på ryktebørsen etter den strålende innsatsen i U21-EM. Men nå har 20-åringen bestemt seg for å signere ny fireårskontrakt med Barcelona. Foto: REUTERS/Ricardo Ordonez
BLIR I BARCELONA: Thiago Alcantara har vært et hett navn på ryktebørsen etter den strålende innsatsen i U21-EM. Men nå har 20-åringen bestemt seg for å signere ny fireårskontrakt med Barcelona. Foto: REUTERS/Ricardo OrdonezVis mer

Nå kan engelske klubber glemme denne mannen

Supertalentet Thiago Alcântara forlenger med Barcelona.

Barcelonas ettertraktede midtbanetalent Thiago Alcântara har bestemt seg for å forlenge sin avtale med katalanerne.

20-åringen er nå kontraktsbundet til Barcelona til juni 2015, meldte klubben på sine nettsider onsdag.

Playmakeren, som er født i Italia og har brasiliansk opphav, vekket interesse hos Barcelonas rivaler i Europa etter sin sterke innsats under U21-EM i Danmark nylig. Spania vant der 2-0 over Sveits i finalen, blant annet etter en fantastisk frisparkscoring fra 40 meters hold av Thiago.

Hos mesterligamesteren anses Thiago som den perfekte erstatteren for 31-årige Xavi. Klubben var derfor rask med å reagere da lag som Manchester United ifølge rapportene ønsket å kjøpe 20-åringen.

Thiago debuterte for Barcelona i en ligakamp mot Mallorca i mai 2010, men har i hovedsak spilt for klubbens B-lag de to siste sesongene.

(NTB)