Nå kan Moa få oppfylt drømmen

Andresen selger spissjuvelen om det rette budet kommer.

HAT-TRICK HELT: Tre mål, tre assist. Moa drev Start-forsvaret til vanvidd. Nå kan han forsvinne fra Tippeligaen og Vålerenga. Foto: Scanpix
HAT-TRICK HELT: Tre mål, tre assist. Moa drev Start-forsvaret til vanvidd. Nå kan han forsvinne fra Tippeligaen og Vålerenga. Foto: ScanpixVis mer

||| (Dagbladet): Vålerenga - Start 8-1

- Moa får gå dersom det rette budet kommer fra den rette klubben, sa Martin Andresen noen minutter etter nedsablingen av Start.

Vålerenga-treneren mener Mohammed «Moa »Abdellaoue, ville blitt «spist opp» i internasjonal fotball for et år siden, men at han nå er klar for en større liga.

- Jeg tror han har nivået inne. Han er solid fysisk, rask, truer bakrom og avslutter godt. Før var han for dårlig feilvendt og ville blitt spist opp internasjonalt. Vi har jobbet mye med dette i år, sier Andresen

Etter å ha ligget under tidlig spilte Vålerenga seg kraftig opp, og klubbens juvel bidro med tre mål og tre målgivende pasninger på kvelden.

- Klubben veit at jeg har ambisjoner. Jeg vil spille i en stor liga, og kommer det noe konkret ser vi på det da, sier hat-trickhelten.

Moa står nå med 15 fulltreffere og er toppscorer i Tippeligaen, fire foran Steffen Iversen.

I tillegg til de tre målene, bidro han med tre assists. Slikt blir det spekulasjoner av, og det spørs nok om det ikke kommer mange speidere når Norge møter Frankrike om ei drøy uke.

- Landskamer er alltid viktige. De er gode utstillingsvinduer, men det skal være rett timing både for meg og klubben. Fokuset mitt er å være god for Vålerenga i hver eneste kamp.

Og god det var han i går.

Les mer om Vålerenga - Start i dagens Dagbladet.

KAN SELGE: Martin Andresen kan selge Mohammed Abdellaoue om det rette budet kommer. Foto: Scanpix
KAN SELGE: Martin Andresen kan selge Mohammed Abdellaoue om det rette budet kommer. Foto: Scanpix Vis mer