Nå kan også Gets kunder bli snytt for Tippeliga og Tour de France

Truer med å ta TV 2 Zebra og TV 2 Sport av lufta.

DÅRLIGERE FOTBALLTILBUD FOR TV-SEERNE: Canal Digitals kabelkunder har allerede mistet tilgangen til TV 2 Zebra og TV 2 Sport. Nå truer Get med å følge etter. 
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
DÅRLIGERE FOTBALLTILBUD FOR TV-SEERNE: Canal Digitals kabelkunder har allerede mistet tilgangen til TV 2 Zebra og TV 2 Sport. Nå truer Get med å følge etter. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Canal Digital har allerede valgt å gjøre TV 2 Zebra og TV 2 Sport utilgjengelig for sine rundt 500 000 kabelkunder.

Konkurrenten Get - som på sin side har over 400 000 kunder - truer nå med å gjøre det samme. Fra før er det brudd mellom Gets datterselskap Homebase og TV 2.

- TV 2 har gjort endringer som har ført til at kabel-tv kunder betaler en høy pris for innhold andre kunder får gratis. På vegne av sine kunder kan Get ikke akseptere dette, skriver de i en pressemelding.

- Et brudd på avtalen Nylig lanserte TV 2 en egen sportskanal (TV 2 Sport) med sendinger hele døgnet, som en gratiskanal i grunnpakka til kunder hos enkelte distributører. I tida framover vil kanalen blant annet vise én tippeligakamp i uka, som flyttes fra søndag til lørdag.

TV 2 Zebra sender mandagskampen i Tippeligaen. Avslutningsetappen av Tour de France går også på denne kanalen.

Get-kundene som fram til nå har betalt 199 kroner i måneden for tilgang til de fem betalingskanalene til TV 2 Sport, må fortsatt betale 199 kroner selv om én av kanalene nå blir en gratiskanal for andre distributører.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer