- Nå kan Solskjær vise at han ikke er superreserve

LONDON (Dagbladet): Manchester Uniteds mektige manager sir Alex Ferguson mener Ole Gunnar Solskjær har en ypperlig mulighet i toppkampen mot Liverpool søndag til å motbevise at han er en superreserve.

Den ellers så hemmelighetsfulle manageren mer enn antyder at Solskjær vil spille fra start, sammen med Teddy Sheringham når Liverpool lander på Old Trafford søndag - avspark klokka 13.00 norsk balltid.

Kampen er for lengst utsolgt, og det er ventet en ny publikumsrekord igjen.

Solskjær har ikke spilt mange kamper fra start denne sesongen, men mot Charlton lørdag var han i Ole-humør, da han la opp til ett mål og planta et annet inn med godfoten.

Bedre

- Ole har et naturlig instinkt for scoringer, sa Ferguson etter kampen.

Dette instinktet ønsker Ferguson at nordmannen skal benytte mot Liverpool, med Andy Cole og Dwight Yorke begge uaktuelle på grunn av henholdsvis skade og karantene.

- Ole Gunnar utvikler seg stadig som spiller, og vi forventer at han skal bli bedre enn det han er, sier Ferguson, ifølge den britiske tabloidavisa Daily Express.

Liverpools franske manager Gerard Houllier har også etter hvert fått luksusproblemer i angrepet. Michael Owen - som fylte 21 år onsdag kveld med scoring mot Fulham i Worthington cup - er på vei mot storform igjen. Og Emile Heskey er stor hele tida. I tillegg er Robbie Fowler spillesugen.

Hvem Houllier kommer til å bruke fra start mot United, er usikkert. Franskmannen har fått sansen for et slags rotasjonsssytem à la Vialli.

Fowler skuffet

Mot Fulham kom Owen innpå for Robbie Fowler, sistnevnte reagerte meget negativt på å bli byttet ut.PS! Om Henning Berg sitter på benken søndag, er høyt uvisst. Han har vært linket til West Ham, men for øyeblikket er han fortsatt under United-kontrakt og har krav på å heve lønn der i to år til.

<B>MÅL-OLE:</B> Ole Gunnar Solskjær spiller fra start mot Liverpool førstkommende søndag. Manager Ferguson mener nordmannen har en unik mulighet til å vise at han ikke bare er en superreserve.