TIL SØR-AFRIKA? Flere engelske aviser skriver i dag at Jamie Carragher er klar for comeback på det engelske landslaget før sommerens VM. Her i kamp med Benficas Pablo Aimar.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
TIL SØR-AFRIKA? Flere engelske aviser skriver i dag at Jamie Carragher er klar for comeback på det engelske landslaget før sommerens VM. Her i kamp med Benficas Pablo Aimar.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

Nå kan «the bottler» tette igjen Capellos forsvar

Jamie Carragher mot sjokk-comeback på landslaget.

||| (Dagbladet): I 2007 ringte Jamie Carragher inn til en radiostasjon for å skjelle ut verten på direkten, da han ble kalt «bottler» på lufta etter å ha bestemt seg for å gi seg på det engelske landslaget.

«Bottler» er britisk slang, og kommer av uttrykket «To lose ones bottle», som kort fortalt henspiller på inkontinens framkalt av frykt. En «bottler» er med andre ord en som gjør i buksa av redsel.

- If you've got any bottle, come down to Melwood or Anfield and say it to me and we'll see what happens, freste Carragher mot radioverten.

Men nå kan Jamie Carragher gjøre sjokk-comeback for England.

The Times skriver i dag at Liverpool-stopperen svært overraskende vil bli tatt ut i Fabio Capellos foreløpige 30-mannstropp til VM, som offentliggjøres tirsdag.

Ifølge avisa har 32-åringen etter flere møter med Capello-assistent Franco Baldini bestemt seg for å stille opp, for å tette hullene der England-forsvaret skulle trenge det.

Rio Ferdinand har slitt med skader hele sesongen, mens Fabio Capello også vurderer å ta med kronisk skadeplagede Ledley King til Sør-Afrika.

Carragher ses som et godt alternativ, ettersom han kan spille både i midten og på backplass.

Og etter å ha motstått presset fra både Capellos forgjenger Steve McLaren og italieneren selv, skal altså Carragher ha gått med på å dra på seg England-drakta igjen.

Jamie Carragher avslutter ligasesongen for Liverpool borte mot Hull i morgen ettermiddag.