BLIR I MANCHESTER: Adnan Januzaj forlenget kontrakten sin med Manchester United lørdag. Her feirer han å ha scoret mot Sunderland. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB Scanpix
BLIR I MANCHESTER: Adnan Januzaj forlenget kontrakten sin med Manchester United lørdag. Her feirer han å ha scoret mot Sunderland. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB ScanpixVis mer

Nå kan United-fansen endelig puste lettet ut

Supertalentet Adnan Januzaj skrev under på en femårskontrakt.

Manchester United kunne puste lettet ut lørdag formiddag. Stortalentet Adnan Januzaj (18) satte underskriften sin på en femårsavtale med klubben.

Den engelske seriemesteren kunngjorde nyheten via Twitter. Den nye kontrakten binder 18-åringen til United til sommeren 2018.

Ønsket av mange - Jeg har alltid følt at dette var riktig klubb. Det er som en drøm for meg. Jeg vil jobbe hardt og etablere meg som United-spiller, sa Januzaj til klubbens nettsted.

Han skaffet seg plass i United-fansens hjerter da han scoret to ganger og vendte til 2-1-seier i bortekampen mot Sunderland for to uker siden. Ifølge britiske medier skal flere europeiske storklubber ha ønsket å snyte David Moyes for den unge belgieren, som inntil nylig bare hadde en ettårsavtale med United.

Fornøyd Moyes - Jeg er henrykt over at Adnan har forpliktet seg til United. Han er et enestående talent og har imponert meg siden jeg kom til klubben i juli. Hans balanse, likevekt og evne til å overliste andre spillere er virkelig eksepsjonell for en gutt på hans alder, sa Moyes lørdag.

Januzaj kom til United fra belgiske Anderlecht som 16-åring i 2011. Han fikk førstelagsdebuten i Community Shield-oppgjøret mot Wigan i august i år.

(NTB)