- Nå kan vi slå alle

Sverige - Argentina 1-1: Frisparket fra Anders Svenssons høyrefot ga VM-favoritten Argentina nådestøtet og svenskene luft under vingene. Nå mener VM-helten at Sverige er uovervinnelige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Nå kan vi slå hvem som helst, sier Anders Svensson etter at svenskene er klare for åttendedelsfinalen.

Frisparket var et resultat av hard trening. Under hele VM har midtbanespilleren stått igjen etter trening sammen med Henrik Larsson og Marcus Allbäck.

De har skutt, skutt og skutt.

- Det gir jo resultater, man blir bedre på det. Vi har hele tida forsøkt å skyte direkte, siden det sjelden blir bra med oppspill. Da får motstanderen tid til å rushe ut, og sjansen renner ut i sanden, sier han.

I går vant Anders Svensson svenskenes hjerter med det lekre målet. Ikke nok med det. Han bidro til VMs andre store bombe: Først Frankrike, og i går stjernespekkete Argentina. VMs kanskje to største favoritter er ute av VM.

Mistet pusten

Svensson mistet pusten da han fikk ballen i magen. Han var sliten, men da Henke Larsson spurte om han var sugen på å ta frisparket, var han ikke i tvil.

- Jeg stilte meg på den distansen jeg ville ha. Henke visket i øret mitt: «rolig, rolig». Jeg følte at jeg hadde en bra sjanse, men at jeg måtte bruke litt mer tid til å roe meg ned. Jeg kjente med en gang at jeg fikk et bra treff, og jeg så at den gikk over muren. Den satt der jeg ville ha den - i mål, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer