Nå kaster Wenger seg inn i kampen om Rooney

- Vi har pengene.

 DOLLARGLISET:  Arsenals amerikanske eiere skal være klare til å bruke mye penger for å sikre at Wayne Rooney spiller for klubben. Foto: Hoang Dinh Nam / AFP / NTB Scanpix.
DOLLARGLISET: Arsenals amerikanske eiere skal være klare til å bruke mye penger for å sikre at Wayne Rooney spiller for klubben. Foto: Hoang Dinh Nam / AFP / NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): I går offentligjorde Chelsea at de har lagt inn et offisielt bud på Manchester United-spissen Wayne Rooney.  Tidligere i år har ryktene gått om at også Arsenal er interessert i scouseren.

Nettopp derfor er det kanskje ikke tilfeldig at Arsene Wenger velger å snakke om Rooney til pressen dagen etter Chelsea-budet.

Pengene er klare - Rooney har en kontrakt i to år til, så det er Manchester United som tar valget. Men vi har ingen problemer med  betale lønna til Rooney, sier Wenger til goal.com.

Arsenal-fansen ble lovet flere spiller i sommer, men så langt har lite skjedd. Wenger skal ha begynt å bli stresset. I fjor mistet han sin toppscorer Robin van Persie til den arge rivalen. Han vil gjerne slå tilbake med å snappe opp Rooney.

- Det skjedde med oss i fjor, og det kan skje med dem ( Manchester United journ.anm.) i år, sier den franske manageren.

Får kamp Men Chelsea-leieren er ikke klar for å gi slipp på Wayne Rooney. I kjent Barcelona-stil har også Chelsea-spillerne begynt å snakke varmt om Rooney.

- Før Fabregas gikk til Barcelona snakket flere av spillerne om hvor trist han hadde det i London. Det var en taktikk for å lokke Fabregas bort, sier TV2-ekspert Kasper Wikestad til Dagbladet.

Nå ser det ut som  Chelsea har lært av den spanske mesteren.

- Du vil alltid ha den største og beste stallen, så du kan kjempe om gull.  Rooney er en god spiller, men for øyeblikket er han i Manchester-United. Vi får se hva som skjer, sier Peter Cech til The Guardian.