Nå kommer Brann

Rekordstart på Klubben i mitt hjerte.

 ENDELIG OPPTUR:  Seieren mot Haugesund søndag ga Brann en ny sjanse til å få spille videre i Tippeligaen. Nå kan bergenserne også vinne Klubben i mitt hjerte. FOTO: Jan Kåre Ness / NTB scanpix.
ENDELIG OPPTUR: Seieren mot Haugesund søndag ga Brann en ny sjanse til å få spille videre i Tippeligaen. Nå kan bergenserne også vinne Klubben i mitt hjerte. FOTO: Jan Kåre Ness / NTB scanpix.Vis mer

DET stemmes i Klubben i mitt hjerte som aldri før. På noen dager er det blitt nesten 50 000 stemmer fordelt på flere tusen klubber over hele landet. Det nye premiesystemet med tre dagspremier på 10 000 kroner har trigget mange mindre klubber til å satse hardt. Typisk nok ble Rygge Bryteklubb, Sørild Friidrettsklubb og Holmlia Sportsklubb trukket ut som de første vinnerne blant de som passerte grensa før kl.12.00 i går.

I dag kl. 12.00 kommer det en ny sjanse. Klarer din klubb å passere 100 stemmer i løpet av det siste døgnet, blir den med på trekninga. Som vanlig får du vite resultatet på P4 kl.18 eller her på Dagbladet.no.

SNART presenterer vi også den første sammenlagtlista over de som har tatt teten i kampen om hovedpremien på 100 000 kroner. I fjor ble Rosenborg Ballklub mest populær i Norge. Nå kan det like gjerne bli Brann, Vålerenga, Lillestrøm, Odd, Bodø/Glimt, Viking, Start, Tromsø, Ålesund, Sarpsborg, Lyn, Fredrikstad eller Molde. De tradisjonelle fotballnavnene pleier å dominere øverst på sammenlagtlista, men ofte ikke mer enn at de mest entusiastiske småklubbene med en ekstra innsats kan holde følge.

Skal vi tolke følelsene fra norske fotballbaner sist helg, blir dette året for Brann. Da bergenserne vant Klubben i mitt hjerte for tre år siden, satt de samtidig stemmerekord. Nå holder de på å mobilisere igjen med tanke på kvalikkampene som starter om halvannen uke.

Ny kontrakt i Tippeligaen pluss en seier i Klubben i mitt hjerte hadde vært en fin avslutning på den mer enn følelsesladete sesongen 2014.

FOR å rekke fristen for dagstrekningen kan du stemme her. Alle stemmer teller naturligvis i sammenlagtkampen om 100 000 kroner til ditt favorittlag.