Nå kommer Brann

Rekordstart på Klubben i mitt hjerte.

ENDELIG OPPTUR:  Seieren mot Haugesund søndag ga Brann en ny sjanse til å få spille videre i Tippeligaen. Nå kan bergenserne også vinne Klubben i mitt hjerte. FOTO: Jan Kåre Ness / NTB scanpix.
ENDELIG OPPTUR: Seieren mot Haugesund søndag ga Brann en ny sjanse til å få spille videre i Tippeligaen. Nå kan bergenserne også vinne Klubben i mitt hjerte. FOTO: Jan Kåre Ness / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

DET stemmes i Klubben i mitt hjerte som aldri før. På noen dager er det blitt nesten 50 000 stemmer fordelt på flere tusen klubber over hele landet. Det nye premiesystemet med tre dagspremier på 10 000 kroner har trigget mange mindre klubber til å satse hardt. Typisk nok ble Rygge Bryteklubb, Sørild Friidrettsklubb og Holmlia Sportsklubb trukket ut som de første vinnerne blant de som passerte grensa før kl.12.00 i går.

I dag kl. 12.00 kommer det en ny sjanse. Klarer din klubb å passere 100 stemmer i løpet av det siste døgnet, blir den med på trekninga. Som vanlig får du vite resultatet på P4 kl.18 eller her på Dagbladet.no.

SNART presenterer vi også den første sammenlagtlista over de som har tatt teten i kampen om hovedpremien på 100 000 kroner. I fjor ble Rosenborg Ballklub mest populær i Norge. Nå kan det like gjerne bli Brann, Vålerenga, Lillestrøm, Odd, Bodø/Glimt, Viking, Start, Tromsø, Ålesund, Sarpsborg, Lyn, Fredrikstad eller Molde. De tradisjonelle fotballnavnene pleier å dominere øverst på sammenlagtlista, men ofte ikke mer enn at de mest entusiastiske småklubbene med en ekstra innsats kan holde følge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer