- Nå kommer knockout-slagene

Det er slutt på Tour-kosen, varsler Evans og co.

SPISSER KLØRNE: Alberto Contador og Astana har kontrollert hovedfeltet fullstendig den siste uka, men nå varsler rivalene at det er slutt på avslappet moro. I alpene kan det smelle. Foto: SCANPIX/EPA/NICOLAS BOUVY
SPISSER KLØRNE: Alberto Contador og Astana har kontrollert hovedfeltet fullstendig den siste uka, men nå varsler rivalene at det er slutt på avslappet moro. I alpene kan det smelle. Foto: SCANPIX/EPA/NICOLAS BOUVY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg og diskuter Tour de France i livestudio fra kl. 12.40!

(Dagbladet.no): Vi har kost oss med kampen om den grønne trøya, Thor Hushovds etappeseier og flere modige og vellykkede brudd. Men vi har vel samtidig vært litt skuffet over at knivingen om sammenlagtseieren ikke har vært så skarp som vi kanskje kunne ønsket.

Rinaldo Nocentini sitter fortsatt i gult, mens Astana-rivalene (?) Lance Armstrong og Alberto Contador og lagkameratene fullstendig har kontrollert den lille differansen i sammendraget. Angrepene fra de andre har uteblitt.

Men nå varsler Silence-Lotto og Cadel Evans at den tida snart er over i årets Tour.

- Vi kommer til å bevege oss fra «jabs» til de store knockout-slagene, sier Lotto-direktør Roberto Damiani til Cyclingnews.

- Cadel, han er tre minutter bak, og er nødt til å prøve. Selv om stigningen passer Lance Armstrong, sier Damiani.

Contador varsler angrepStigningen han tenker på kommer først i morgen. Da er det snakk om førstekategori opp mot målgang i Verbier - og plutselig kan de store utslagene komme.

- Det er en etappe som må manøvreres fornuftig før den siste stigningen til Verbier. Jeg sa det etter lagtempoen, som var veldig ille for oss, at Evans og Jurgen Van den Broeck må tenke «Karpe Diem», sier Roberto Damiani.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer