Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå kommer unnskyldningen fra Serena

Truet med å stappe ballen ned i dommerens hals.

FRESTE: Serena Williams måtte stå skolerett foran turneringsdommer Brian Earley, etter å ha truet med å dytte tennisballen ned i halsen på linjedommeren helt til venstre. Williams fikk poengstraff for usportslig oppførsel og tapte semifinalen mot belgiske Kim Clijsters. Foto: SCANPIX/AFP/TIMOTHY A. CLARY
FRESTE: Serena Williams måtte stå skolerett foran turneringsdommer Brian Earley, etter å ha truet med å dytte tennisballen ned i halsen på linjedommeren helt til venstre. Williams fikk poengstraff for usportslig oppførsel og tapte semifinalen mot belgiske Kim Clijsters. Foto: SCANPIX/AFP/TIMOTHY A. CLARY Vis mer

||| (Dagbladet.no): Tennisstjernen Serena Williams tapte semifinalen i US Open for Kim Clijsters da hun pådro seg poengstraff for å skjelle ut linjedommeren.

Williams ble tatt i en fotfeil, og da kokte det fullstendig over.

- Jeg sverger til Gud, jeg kommer til å ta denne ballen og stappe den ned i halsen din, hører du? Jeg sverger til Gud, skal ha vært en av beskjedene Williams ga linjedommeren, ifølge Sky News.

Etter kampen ville hun heller ikke be om unnskyldning for opptrinnet.

- En unnskyldning? Fra meg? Vel, hvor mange mennesker skriker til linjedommeren? Folk blir frustrerte. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett slike ting skje, sa hun.

- Jeg truet henne ikke. Jeg sa ikke.... jeg husker ikke lenger, for å være ærlig. Det skjedde der og da. Og du kjemper for hvert poeng.

Nå har pipa fått en annen lyd.

I en pressemelding på sine egne hjemmesider presiserer Serena Williams at hun beklager det som skjedde.

- Jeg vil aller først beklage på det sterkeste overfor linjedommeren, overfor Kim Clijsters, USTA (det amerikanske tennisforbundet) og tennisfans overalt for det upassende utbruddet mitt. Jeg er en stolt kvinne, med tro og integritet, og jeg innrømmer det når jeg tar feil, sier hun.

- Jeg må gjøre det klart overfor unge folk at jeg oppførte meg upassende, og det er ikke sånn jeg er, uansett. Alle lærer av sine erfaringer, gode eller dårlige. Jeg skal lære og vokse etter dette, og bli en bedre person som resultat, sier Williams.

Serena har allerede fått 60 000 kroner i bot, og Grand Slam-sjef Bill Babcock har åpnet etterforskning av hendelsen, ifølge  The New York Times. Det kan medføre ytterligere straff og kanskje også utestenging fra neste års US Open. Samtidig kan hun risikere å miste rundt to millioner kroner i premiepenger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media