- Nå konsentrerer vi oss om de fantastiske spillerne vi har

Brendan Rodgers har lagt Luis Suarez bak seg.

STERK I TROEN:  Liverpool-manager Brendan Rodgers tror på en sterk sesong uten Luis Suarez. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix.
STERK I TROEN: Liverpool-manager Brendan Rodgers tror på en sterk sesong uten Luis Suarez. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Brøndby - Liverpool 2-1 (1-0)

(Dagbladet): Liverpool åpnet sin sesong på dansk jord i år. Nærmere bestemt på Brøndby stadion.

Et overtidsmål fra Brøndby sørget for dansk seier. på pressekonferansen etter kampen handlet det meste om salget av Luis Suarez.

- Salget påvirker ikke ambisjonene våre. Vi vil fortsette å bli bedre. Luis er en fantastisk spiller. Nå har han dratt videre. Fokuset er på de fantastiske spillerne vi har her, som har vunnet kamper uten han før, sa Liverpool-manager Brendan Rodgers.

- Vi ønsker å gjøre vårt beste. Vårt beste ga oss nesten gullet i fjor. Konkurransen er knallhard. Fordelen vår er at vi er en ung og sulten gruppe, som kommer til å bli bedre, sa han på spørsmålet om klubbens ambisjoner denne sesongen.

Den tidligere Brøndby-spilleren Daniel Agger ledet de røde mot gamleklubben. Forrige sesong Premier League-toer, stilte uten noen av spillerne som var med i VM. Det ga en rekke unggutter muligheten til å vise seg fram, sammen med noen av de etablerte.

Norsk stopper For Brøndby var en nordmann som ønsket å vise hva han var god form. Fredrik Semb Berge ble tidligere denne sommeren solgt fra Odd til den danske hovedstadsklubben.

Mot Liverpool fikk stopperen sjansen fra start.

Tiago Ilori som spilte midtstopper sammen med Agger måtte forlate banen halveis ut i den første omgangen, med det som så ut som en lårskade. Minuttet senere tok hjemmelaget ledelsen.

TØFFE TAK:  Brøndbys Simon Makienok i duell med Liverpools Martin Skrtel. Foto:AFP Photo / / Scanpix DENMARK / Liselotte Sabroe
TØFFE TAK: Brøndbys Simon Makienok i duell med Liverpools Martin Skrtel. Foto:AFP Photo / / Scanpix DENMARK / Liselotte Sabroe Vis mer

Suso leverte en håpløs klarrering som havnet rett i beina på Christian Nørgaard, som tok vare på muligheten og scoret fra drøye 16 meter.

Liverpool skapte særdeles lite iløpet av sesongens første 45 minutter.

Frisk Ibe Semb Berge klarte seg veldig bra de 45 minuttene han fikk på banen.

I pausen byttet de rødkledde ut samtlige utespillere. 2. omgangen åpnet meget bra for de røde fra Beatles-byen. Jordan Ibe gjorde seg bemerket under fjorårets oppkjøringskamper. Også denne sommeren ser unggutten ut til å ha funnet formen.

Vingen fosset nedover kampen og fikk lagt ballen ut til den svenske 19-åringen Kristoffer Peterson som utliknet.

Liverpool var på ingen måte dominante i banespillet. Og det var Brøndby som sto for kampens største sjanse. Riza Durmisi plasserte et frispark rett i tverrliggeren bak Brad Jones i Liverpoo-buret.

Ferhan Hasani ble den store helten da han avgjorde kampen på overtid. Brøndby-spilleren kom seg løs fra flere Liverpool-forsvarere og fikk plassert ballen i nettmaskene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer