Nå legger Hughes inn Terry-støtet

Neppe populært hos gamleklubben.

PÅ VEI BORT? Manchester City ligger langflate etter John Terry, men spørsmålet er om han er villig til å ofre Champions League-spill. Foto: AP
PÅ VEI BORT? Manchester City ligger langflate etter John Terry, men spørsmålet er om han er villig til å ofre Champions League-spill. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) John Terry har på mange måter vært hjørnesteinen i Chelseas suksess de siste ti åra.

Ikke bare har han vært en svært solid midtstopper, som også har blitt en klippe på landslaget - han er også en egenprodusert spiller som kom til ungdomsavdelingen i klubben for 12 år siden.

Derfor er det mange på Stamford Bridge som vil slite med å se for seg 28-åringen i en lysere blåfarge.

Manchester City skal derimot være villig til å legge inn et tredje bud på ham, og manager Mark Hughes tror tida er moden for et klubbytte for Terry.

Lokker Terry- Jeg liker å tro at vi kan tilby John en annerledes utfordring. Han har vært i Chelsea lenge nå, og jeg vet av erfaring at når du har vært et sted så lenge så kommer du til et punkt hvor du trenger en ny utfordring. Du trenger nye omgivelser for å få tent gnisten igjen, sier Hughes ifølge The Guardian.

At waliseren er så direkte og lokkende, vil neppe falle i smak hos hans gamle arbeidsgiver Chelsea. Hughes brukte mye av gårsdagens Tevez-pressekonferanse på å snakke om Terry.

Hughes tolker også tausheten til Terry - det at han ikke har gått ut og avfeid alle overgangsryktene - som et tegn på at han kan tenke seg en overgang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer