Nå legger Omar (22) beslag på Norges back-plass: - Jeg føler den er min

I kveld går en guttedrøm i oppfyllelse.

GLEDER SEG: Omar Elabdellaoui fikk trener på Wembley-matta i går. I kveld spiller Norge mot England. Foto: Terje Pedersen / Scanpix
GLEDER SEG: Omar Elabdellaoui fikk trener på Wembley-matta i går. I kveld spiller Norge mot England. Foto: Terje Pedersen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gresk kaos og tragedie er fremmedord for Omar Elabdellaoui (23). Han stortrives i Olympiakos og Aten.

Onsdag opplever han en guttedrøm ved å spille mot England på Wembley. Det er et sterkt engelsk lag som åpner kampen. Elabdellaoui får noe å jobbe med.

- Dette er virkelig noe helt spesielt for meg. Jeg har sett mange kamper herfra på TV, men aldri vært utpå, sier han til NTB.

Han ble kjøpt til gresk fotball i sommer.

- Det har startet veldig fint for meg med 90 minutter i begge våre kamper. Det fungerer bra, og jeg føler meg i veldig bra form og er helt frisk. Jeg og samboeren min trives veldig godt begge to.

Grep Han har tatt over høyrebacken for Norge i løpet av det siste året.

- Følelsen min er at den plassen på et vis er min nå. Tidligere ble jeg brukt nesten overalt på banen, også som hengende spiss. Nå er jeg spesialisert et sted, og det er en stor fordel for meg. Da kan jeg jobbe med det jeg bør bli bedre på, sier han.

Han reiste ut av Norge som 15-åring til Manchester City. Etter det bar det til Nederland og Tyskland før Hellas lokket etter forrige sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer