- Nå lever vi igjen

Odd kjempet seg til ny matchball etter seier mot Start.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Odd – Start 2 – 0

Med ryggen mot veggen før kampen hadde Odd-trener Ove Flindt Bjerg en enkelt resept. Hjemmelaget skulle kjempe, kjempe og kjempe for poengene, og dermed holde liv i drømmen om kvalikkplass.

Da Morten Fevang satte ballen bak Starts keeper Kenneth Høie etter bare fem minutter var det tydelig at han ikke hadde talt for døve ører.

I en tett og hard kamp på Skagerak var det hjemmelaget som var først på hver ball, og som fortjent gikk seirende ut av kampen.

- I dag er jeg stolt over spillerne. De skal ha hovedæren for denne lagseieren. Jeg har jobbet mye med humøret i gruppa for å få opp selvtilliten og det viste seg i dag, sa en fornøyd Flindt Bjerg til NTB etter kampen.

I ledelse

Allerede etter fem minutter viste innsatsviljen seg avgjørende. Steffen Hagen slo et godt overlegg, og Odd fikk to sjanser parert.

Men Morten Fevang fikk til slutt klemt ballen inn til høyre for Kenneth Høie, og sendte hjemmelaget i en viktig ledelse.

– Odd fikk det første målet og det er viktig i slike «sekspoengskamper». De fikk styre spillet og vi hang ikke med, sa Start-trener Benny Lennartsson til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer