Nå løsner det

-Skjønner hun er mest markert, sier kusken.

BRA BILDE. Pretty Photo er omgangens mest markerte. Det blir langermet drakt for Asbjørn Mehla i kulda. Ellers er alt som før. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
BRA BILDE. Pretty Photo er omgangens mest markerte. Det blir langermet drakt for Asbjørn Mehla i kulda. Ellers er alt som før. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne enorme gevinster på hest!

-Hun går på pigger så det suser, sier Asbjørn Mehla.
Det er klart for V75-løp i vinterkulda på Momarken.
-Det blir fire jernsko med fire brodder i hver, som det pleier, forteller Mehla om skotøyet til Pretty Photo. Ingen motesko der i gården.
Hoppa er mest markert i V75-spillet av samtlige som starter på Momarken.
Det skjønner Mehla.
-Ja, jeg forstår at spillerne har tro på henne på lørdag. Hun har en riktig oppgave foran seg.
Men dette året har vært en katastrofe.
Mange skudd har ikke gått på mål i det hele tatt, men har knapt endt med innkast, smiler Mehla som alltid har hatt bra karakter i muntlig.

Ømheter

Mye galopp ble det også i starten av dette året.
-Hun feilet flere ganger. Hun var øm her og der. Men vi fant ut av det, forteller Mehla.
I de siste løpene har i alle fall hoppa travet hele veien.
-Hun er fortsatt i form. Men jeg merker også at sesongen har vært lang for henne. Hun var ordentlig trøtt en halv kilometer igjen sist. Men hun samlet seg veldig bra mot slutten, mener Mehla.
Det er kjennetegnet til en klassehest.

Ingen taktikk

-I et så lite felt legger jeg ikke opp noen taktikk på forhånd. Jeg må ta det der og da. Det er drøye langsider å gjøre noe på. Blir det dårlig tempo, kjører jeg vel i alle fall tidlig fram. Dødens bør vel være ledig, sier Mehla.

-Spennende

Han har to kuskeoppdrag på lørdag.

-Det er alltid spennende med Moe Brage. Det er ingen som speeder så fort som ham. Men da må alt ha stemt på forhånd med riktig smygløp og åpning i rett tid.
-Vi har trukket et interessant spor bak Moe Odin, som neppe skal kjøres i tet på Momarken. Det kan bety tredje innvendig for oss. Kommer åpningen, kan dette bli bra, sier Asbjørn Mehla.