Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå lover modellen å dekke seg til

Iran måtte sensurere VM-trekningen.

 SENSURERT:  Kjolen modellen Fernanda Lima valgte under VM-trekningen tidligere i desember ble for sterk kost for Iran, som valgte å sensurere TV-bildene. Foto: AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA / NTB Scanpix
SENSURERT: Kjolen modellen Fernanda Lima valgte under VM-trekningen tidligere i desember ble for sterk kost for Iran, som valgte å sensurere TV-bildene. Foto: AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Iranske TV-tittere misset store deler av trekningen av VM-gruppene tidligere i desember.

Grunnen var at bildene fra trekningen måtte sensureres på grunn av modell Fernanda Limas kjole. Så urovekkende synes iranerne det var, at bildene av modellen ble kuttet vekk, skriver BBC.

- Kledningen som sitter på kvinnen som ledet trekningen, møtte ikke våre retningslinjer for tv-sendinger, sier den iranske programlederen Adel Ferdosipour til BBC.

Raser mot modellen Valget av kledning har ført til storm mot modellens egen Facebook-side.

- Ville det drept deg om du hadde valgt å kle deg slik at også vi kunne fått sett trekningen også?, spør en iraner den 36-år gamle brasilianske skuespiller og modellen.

Stormen har ført til at 36-åringen nå lover å ta grep.

Skal dele ut Gullballen Den 13. januar skal hun være med å dele ut Gullballen under utdelingen i Zürich, hvor Messi, Ribery og Ronaldo er kandidatene til å vinne.

- Jeg er veldig lei meg for det som skjedde. Det var aldri min intensjon å støte et land, en kultur eller mennesker, og forårsake kontroversjer, beklager Lima etter kjolevalget, ifølge Daily Mail.

Under utdelingen av Gullballen sier Fernanda Lima at hun vil dekke seg mer til, slik at alle i verden kan få se hvem som vinner.

- Jeg har lært av denne erfaringen, og vil derfor velge kledning med omhu til Gullballen, slik at alle kan se på, sier 36-åringen.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media