Nå lukter det gull

Arsenal- Wimbledon 5-0. Arsenal har strammet grepet på Manchester United. Nå må londonerne gå på ei mine hvis ikke ligamesterskapet havner på Highbury.

- Det ser bedre og bedre ut for hver gang jeg kikker på tabellen, sier manager Arsene Wenger.

- Men for all del - vi tar ingen ting for gitt. Vi er nødt til å holde det gående og prøve å sy sammen ytterligere noen forestillinger som den vi presterte mot Wimbledon i går.

- Holder vi tempoet og kvaliteten oppe, skal vi bli vanskelige å slå, påstår Wenger.

Trenger ni poeng

Og franskmannen trenger neppe være spåmann for å få rett. Arsenal har overtatt roret - ett poeng foran Manchester United, men med to kamper til gode. Arsenal trenger bare ni poeng på de fem siste oppgjørene for å være utilnærmelig.

Greier de den jobben, kan United vinne så mye de orker - uten at det hjelper.
«Kjedelige Arsenal», «Heldige Arsenal»; du har sikkert hørt disse utsagnene hundrevis av ganger de siste åra.

På de tre siste kampene har Arsenal lagt inn turboen og scoret 12 mål.

Vanvittig kjør

Bare United og Chelsea har flere nettkjenninger denne sesongen. Og bakover er Arsenal bare slått av Alex Fergusons mannskap.

Londonerne benyttet samme oppskrift mot Wimbledon som i forrige seriekamp mot Blackburn:
Et vanvittig kjør første halvtimen.

I går var det nok med 19 minutter. Da hadde Wimbledon fått tre i sekken - etter mål av Tony Adams, Marc Overmars og Dennis Bergkamp. I 2. omgang fullførte Emanuel Petit og George Wreh showet og skapte sinnssyke tilstander blant 38 000 supportere.

MER JUBEL I VENTE: Kvartetten Nicolas Anelka (t.v.), Emmanuel Petit, Dennis Bergkamp og Marc Overmars kan få enda mer å juble for i ukene som kommer. Nå har Arsenal mer enn stø kurs for ligamesterskapet.