Nå må Daniel være voksen

I årets sesongen får ikke Daniel Fredheim Holm (20) lenger skjule seg bak merkelappen «stortalent». Det krever VIFs spillerutvikler Harald Aabrekk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLHALL (Dagbladet): Fredheim Holm er blitt beskrevet som et av Norges største fotballtalent i mange år, men har bare periodevis klart å leve opp til forventningene.

I vinter har han holdt seg skadefri hele tida for første gang på tre år. Sammen med Harald Aabrekk har han terpet og terpet avslutninger med ett mål for øye:

-  Daniel skal bli en notorisk måljeger i år. Han skal ikke sette ett skudd i vinkelen og det neste 10 meter utafor. Han skal treffe så å si hver gang. Hver uke har vi trent på situasjoner han vil havne i ofte, slik at han vet han hva han skal gjøre, forklarer Aabrekk.

I gårsdagens treningskamp mot Odd Grenland satte Fredheim enkelt inn både 1- 0 og 2- 0 på sine to første avslutninger. Begge gangene var Odd-keeper Rune Jarstein sjanseløs. Han kunne økt til 3- 1 seinere i omgangen, men en Odd-forsvarer reddet på streken.

Ikke talent lenger

Aabrekk har jobbet som spillerutvikler i en årsrekke, men legger ikke skjul på at han ser noe spesielt i Fredheim Holm.

-  Han er blant de beste jeg har jobbet med. Men det er ikke snakk om at han er et talent lenger nå. Han får ikke skjule seg bak det i år. Nå er Daniel voksen, sier Aabrekk til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer