Nå må du passe deg, Messi - Ronaldo har bestemt seg for at han vil ha igjen Gullballen

Alt Cristiano Ronaldo (31) gjør handler om å flytte grenser og sette rekorder. Og han leverer. Alltid.

VERDENS BESTE MÅLSCORER: Cristiano Ronaldo sendte Real Madrid til semifinalen med tre scoringer i 3-0 seieren over Wolfsburg. Det var akkurat nok til å gå videre. Foto: Reuters / Juan Medina
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
VERDENS BESTE MÅLSCORER: Cristiano Ronaldo sendte Real Madrid til semifinalen med tre scoringer i 3-0 seieren over Wolfsburg. Det var akkurat nok til å gå videre. Foto: Reuters / Juan Medina Livepic EDITORIAL USE ONLY. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Cristiano Ronaldo-Wolfsburg 3-0 (2-0 - 3-2 sammenlagt)

VI MÅ SLUTTE å hakke på mannen når han en sjelden gang ikke scorer et mål, har enn middels dag eller kanskje ser feil vei når en kamerat feirer en goal. Cristiano Ronaldo er i snitt så drepende god og effektiv at han per de fleste definisjoner er uangripelig selv på en dårlig dag. For ingen har scoret 93 mål i Champions League og ingen kommer noen gang til å score 78 CL-mål på 73 kamper for Real Madrid.

Det er ikke mulig det.

Bare Cristiano Ronaldo gjør sånt.

90 MINUTTER PÅ Santiago Bernabeu er veldig lang tid. For et bortelag med veldig mye å forsvare kan det virke som en evighet. Men jeg er ganske sikker på at modige Wolfsburg følte de var godt i gang da klokka passerte det første kvarteret i Madrid.

Halvannet minutt senere var de to mål ned.

1-0 KOM EGENTLIG fra ingenting. Eller for å være helt presis, det kom fra høyrebacken Carvajal. Som med litt flyt fikk ballen til Cristiano Ronaldo foran mål. Som scoret sitt 14. Champions League-mål for sesongen.

ANDRE GANG CARVAJAL crosset ballen inn, og denne gangen var det ikke flaks, bare dyktighet, var Ronaldo et par hårstrå unna 2-0. På den påfølgende corneren hadde han hele sveisen på ballen. Og vips så hadde han gått fra å være usynlig til å score sitt 76. og 77. Real Madrid-mål i verdens tøffeste fotballturnering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer