Nå må du trylle på kunstgress, Mads

Det har den nye Start-eieren bestemt.

TRYLLEKUNSTNER: Det spørs om fallene blir litt hardere i tiden som kommer for Mads Stokkelien. Start bytter nå ut natutrgresset med kunstgress.
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
TRYLLEKUNSTNER: Det spørs om fallene blir litt hardere i tiden som kommer for Mads Stokkelien. Start bytter nå ut natutrgresset med kunstgress. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIXVis mer

|||

Det perfekte naturgresset på Arena Sør skal byttes ut til fordel for kunstgress. Det har Stats nye eier Ernst Ravnaas bestemt.

- Så fort det lar seg gjøre vil naturgresset bli byttet ut, sier Ernst Ravnaas til Fædrelandsvennen.

Ravnaas kjøpte torsdag Start med hjemmebanen og det hele. Da Starts nye hjemmebane ble bygget for snart tre år siden gikk også Ravnaas inn for kunstgress, men ville protester fra noen sentrale spillere, og at daværende styreformann Erik Solér også var naturgressforkjemper, hindret de planene.

Etter problemer med naturgresset innledningsvis har man brukt betydelige midler for å få til en perfekt gressmatte i Kristiansand.

Men med kunstgress blir anlegget mer brukervennlig også for andre arrangementer.


(NTB)

SNART HISTORIE: Den nye Start-eieren Ernst Ravnaas varsler at naturgresset vil byttes ut med kunstgress så snart det lar seg gjøre.
Foto Topr Erik Schrøder / SCANPIX
SNART HISTORIE: Den nye Start-eieren Ernst Ravnaas varsler at naturgresset vil byttes ut med kunstgress så snart det lar seg gjøre. Foto Topr Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer