-  Nå må jeg score

Southampton burde ha scoret minst to, men ballen ville rett og slett ikke inn. I andre enden nektet Claus Lundekvam Charlton en eneste sjanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CHARLTON (Dagbladet): -  Men nå må jeg begynne å score, sier midtstopperen, som hadde flere headinger på mål.

-  Jeg er fornøyd med at vi tok poeng, for vi har hatt en kjip seriestart, men vi fortjente å vinne denne kampen. Vi klarte oss bra, og spilte god fotball. Det var greit å holde nullen, men vi skulle ha fått mål også, sier Lundekvam til Dagbladet etter kampen.

Burde scoret

Lundekvam var meget god i går kveld, og spilte en stort sett feilfri kamp. Charlton var aggressive, men lyktes ikke med noe, og kunne ikke notere seg en eneste sjanse etter 90 minutter. I første omgang var dansken Dennis Rommedahl imponerende, og kom rundt på kanten gang på gang, men i midten ble alle innlegg stoppet. I andre omgang var dansken helt usynlig.

Southampton, på sin side, hadde tre-fire store sjanser. To ganger trodde alle at midtbanespiller Rory Delap skulle score, men begge ganger reddet Dean Kiely skuddene fra iren. Delaps andre forsøk kom fra en meters hold i det 92. minutt. Både James Beattie og Kevin Phillips var agressive og gode kampen gjennom.

Claus Lundekvam er i strålende form før landskampen mot Skottland 9. oktober. I en periode i første omgang headet og taklet han gjentatte ganger så det luktet svidd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer