-  Nå må jeg spille returkampen

Bodø/Glimt sjokkerte Besiktas med John Carew på benken. Nå ser Besiktas-stjernen seg nødt til å spille returkampen om 14 dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ (Dagbladet): For Carew innrømmer at Besiktas var heldige etter å ha blitt rundspilt av et glitrende Glimt-lag de første 20 minuttene.

-  Jeg er overrasket over Glimt. De var gode, og kunne fort ha ledet 2- 0 ved pause. Vi var heldige som fikk uavgjort, sier Carew.

Slitne bein

Besiktas overrasket med å ha Carew på benken gjennom hele kampen. Men det var et taktisk grep, regissert av Carew og trener Vicente del Bosque.

-  Det var avtalt. Jeg ville det selv. Jeg har hatt slitne bein den siste uka, og jeg tåler ikke å spille tre kamper på syv dager. Vi har storkamp mot Galatasaray søndag, og derfor ville jeg selv stå over mot Glimt, sier Carew.

Men siden det ble uavgjort, tror Carew returkampen blir viktigere.

-  Jeg tror nok det blir viktig at jeg spiller den kampen. Det blir jevnt. Og det er ikke sikkert at vi går videre. Det finnes ingen lette kamper lenger, og Bodø/Glimt viste det i dag. Hadde vi vunnet her, så hadde jeg nok stått over, men nå kommer jeg nok til å spille.

-  Hadde du lyst til å spille her i kveld?

-  Jeg kan ikke spille alle kamper. Det har jeg ikke bein til så tidlig i sesongen. Dessuten var det litt taktisk at jeg sto over. Alle trodde jeg skulle spille, og vi holdt det skjult helt til det siste, smiler han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer