- Nå må jeg vel lære meg å drikke champagne

Se video fra Tora Bergers tredje gullfest i VM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NOVE MESTO (Dagbladet): Tora Berger har fått et hektisk mesterskap, med den ene feiringen etter den andre.

To timer etter den suverene seieren på normaldistansen i går kveld, inviterte hun til sin tredje gullfeiring i Nove Mesto.

Og som etter de to første gullene, så ble det feiring med bløtkake, alkoholfri champagne og fyrverkeri.

Spiste med ostehøvel Kokkene som disker opp for det norske laget under VM begynner å få dreisen på gullkaker, etter at Tora og Emil Hegle Svendsen har sørget for to individuelle gull hver, i tillegg til mix-stafetten som også endte i norsk triumf.

Men i går kveld måtte Tora ta for seg av kaka som var pyntet i norske farger med krem, jordbær og blåbær med en ostehøvel. Skjeer var nemlig ikke tatt med ut til feiringen utenfor huset «Four Cats», hvor den norske troppen er innkvartert under VM.

- Jeg ser at det er noen utlendinger her også, og ostehøvel er jo en norsk oppfinnelse, så det har de sikkert aldri sett før, sier Tora Berger og humrer godt.

- Mange nyttårsaftener Den alkoholfrie champagnen ble også åpnet med stødig hånd.

- Nå må jeg vel snart lære meg å drikke champagne, sa en lykkelig Tora Berger etter å ha åpnet den tredje champagneflaska så langt i VM.

Mens hun nippet til fruktdrikken, så kunne hun beskue et flott fyrverkerishow til ære for henne.

- Jeg lurer på om jeg begynner å bli gammel, for det har vært så mange nyttårsaftener her. Men det er kjempeartig, da, sier Tora Berger til Dagbladet.

Mange norske bom Nå kan hun slenge beina høyt i dag, før jakten på en ny medalje starter med kvinnestafetten i morgen.

Mens Tora traff på 20 av 20 skudd i går, så noterte lagvenninnene Ann Kristin Aafedt Flatland (tre bom), Synnøve Solemdal (seks bom), Fanny Welle-Strand Horn (fem bom) og Hilde Fenne (8 bom) seg for hele 22 bomskudd.

Uten at det bekymrer Tora Berger.

- Jeg gleder meg veldig til stafetten. Vi har gjort det veldig bra på stafetter i vinter, så det skal bli kjempeartig, sier gull-Tora.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer