- Nå må Kjetil skjerpe seg

Aalesund-ledelsen hjem til oppvaskmøter.

OPPRØRER KLUBBLEDELSEN: - Nå må Kjetil skjerpe seg, heller ikke han kan si hva han vil, sier Aalesund-direktør Henrik Hoff. Nå skal ledelsen hjem til møter.Foto: TV 2 Sporten
OPPRØRER KLUBBLEDELSEN: - Nå må Kjetil skjerpe seg, heller ikke han kan si hva han vil, sier Aalesund-direktør Henrik Hoff. Nå skal ledelsen hjem til møter.Foto: TV 2 SportenVis mer

||| (Dagbladet.no): Aalesund-ledelsen reiser i dag hjem for å diskutere videre hva som skal skje videre etter gårsdagens svært opphetede krangel mellom trener Kjetil Rekdal og Brann-strateg Eirik Bakke.

- Kjetil må skjerpe seg og ta dette innover seg. Det er trasig at det skal skje noe sånt mellom to så rutinerte fotballfolk, sier Aalesund-direktør Henrik Hoff til Dagbladet.

Det var i utgangspunktet uenighet om en frisparksituasjon rett før pause som var foranledningen til krangelen som endte med at Rekdal kalte Bakke en «alkis».

Bakke måtte fysisk holdes igjen for ikke å angripe den kontroversielle treneren
.

- Troppen reiser fra Bergen til Tromsø nå, men vi kommer til å diskutere dette på ledernivå i dagene som kommer. Vi skal nå i første omgang håndtere dette internt, sier Aalesund-direktøren videre.

- Ingen rett til å si hva han vil
Det er ikke første gang Rekdal står i stormen og får kritikk etter uttalelser for åpen skjerm. Etter hjemmekampen mot Start slaktet han Trond Fredriksens innhopp og «ga beskjed om at han skal få høre det».

- Vi visst hva vi fikk da vi hentet Kjetil til klubben, men han har ingen rett til å si hva han vil. Det er trasig å tenke på at unge ser på episoder som dette og det skader omdømmet til fotballen, sier Hoff.

Aalesund-sjefen sier de ennå ikke har vurdert konkrete steg etter gårsdagens krangel. Kjetil Rekdal er i Bergen sammen med retsen av troppen, og skal som planlagt reise direkte til Tromsø for ny bortekamp søndag.

- VISSTE HVA VI FIKK: Aalesund-direktør Henrik Hoff forventer at trener Kjetil Rekdal skjerper seg. Nå skal ledelsen hjem til møter for å diskutere hva klubben gjør videre.
- VISSTE HVA VI FIKK: Aalesund-direktør Henrik Hoff forventer at trener Kjetil Rekdal skjerper seg. Nå skal ledelsen hjem til møter for å diskutere hva klubben gjør videre. Vis mer