- Nå må kritikerne holde kjeft

Cannavaro svarer Houllier og Wenger.

(Dagbladet.no): Fabio Cannavaro har vunnet to prestisjetunge priser de siste månedene. Først vant han Gullballen foran Ronaldinho og Thierry Henry - noe John Carews sjef i Lyon betegnet som et «redselsfullt resultat».

- Du trenger bare ta en titt på hva John Carew utrettet mot Cannavaro i Champions League. De som så den kampen, vil forstå at dette var et redselsfullt resultat, sa Houllier.

Sendte stikk

Ganske snart rykket også Frankrikes landslagssjef Raymond Domenech og Arsenal-manager Arsene Wenger ut og refset kåringen.

Cannavaro selv hevdet han ikke brydde seg om kritikken, men etter at han i går kveld også stakk av med FIFAs utmerkelse som årets spiller klarte han ikke lenger å dy seg.

- Alle de som åpnet munnen da jeg vant Gullballen må holde kjeft, nå som verdens landslagstrenere- og spillere har gitt meg denne anerkjennelsen, sier Cannavaro ifølge nyhetsbyrået AP.

Den italienske midtstopperkjempen håper han også kan være en inspirasjon for andre forsvarsspillere.

- Fra og med denne dag, kan alle forsvarsspillere aspirere til en FIFA-pris som årets spiller, for bare spisser og midtbanespillerne har vunnet den fram til nå. Jeg er glad for å ha gjort slutt på den statistikken, sier Cannavaro.

SVARER KRITIKERNE: Flere profilerte trenere mente Fabio Cannavaro ikke var noen verdig vinner av Gullballen. Etter at han i går også stakk av med FIFA-prisen som årets spiller mener italieneren det er på tide å ti stille. Foto: AP
SVARER KRITIKERNE: Flere profilerte trenere mente Fabio Cannavaro ikke var noen verdig vinner av Gullballen. Etter at han i går også stakk av med FIFA-prisen som årets spiller mener italieneren det er på tide å ti stille. Foto: AP Vis mer
- Nå må kritikerne holde kjeft