Nå må Norge ha nederlandsk hjelp

Skottland slo Makedonia.

HADDE KNIVEN PÅ STRUPEN: Scott Brown scoret førstemålet til Skottland, og nå har skottene andreplassskjebnen i egne hender. Foto: AFP
HADDE KNIVEN PÅ STRUPEN: Scott Brown scoret førstemålet til Skottland, og nå har skottene andreplassskjebnen i egne hender. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Direkte 20.45: Følg Island - Norge i vårt livestudio

(Dagbladet.no) Skottland - Makedonia 2-0.

Norge fikk liten hjelp av Makedonia i ettermiddag, selv om de skapte sjanser nok til å ødelegge VM-drømmen for Skottland.

Den skotske seieren betyr at Egil Drillo Olsen nå må håpe på en nederlandsk håndsrekning på onsdag, for at Norge skal ha noen sjanse til å kapre andreplassen som kan gi playoffspill.

Spesielt Goran Pandev var giftig for gjestene på Hampden Park, men heller ikke stjernespilleren klare å overliste Craig Gordon i Skottland-buret.

Headet inn 1-0Scott Brown sendte Tartan Army til himmels etter 56 minutter, da han kastet seg fram på et innlegg fra Steven Fletcher. Han stusset ballen bakover og i lengste hjørne - en strålende utført heading.

- Jeg skjønte først ikke at den hadde gått inn. Jeg bare stusset den videre og håpet på det beste, sier Brown til Sky Sports.

Seks minutter før dette hadde James McFadden en sjanse som omtrent var på linje med den Chris «The Miss» Iwelumo hadde mot Norge i fjor. McFadden sendte tre makedonske forsvarsspillere ut på tur før han bare skulle bredside ballen i hjørnet fra 10-12 meter. Ballen endte derimot flere hestelengder utenfor stengene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer