Nå må store og små klubber kjenne sin besøkelsestid. Klokka tikker mot 100 000 kroner!

Klubben i mitt hjerte slår alle rekorder.

MED I KAMPEN: Rosenborg kjemper om hovedpremien på 100 000 kroner.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
MED I KAMPEN: Rosenborg kjemper om hovedpremien på 100 000 kroner. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet):Det er bare litt over to dager igjen av kampanjen «Klubben i mitt hjerte», som avsluttes førstkommende fredag klokka 12.00.

Det har kommet inn over 200 000 stemmer allerede, noe som betyr at det er satt ny rekord siden oppstarten for elleve år siden.

Den tidligere rekorden var på 190 000 fra i fjor. Takk for at nettopp du har engasjert deg i kampanjen.

I fjor var det, som mange har fått med seg, breddeklubben Charlottenlund som slo knockout på alle de andre idrettsklubbene i landet, i kampen om den gjeve hovedpremien på 100 000 kroner.

I år som i fjor kjemper den trønderske klubben om seieren, sammen med storklubber som Brann, Rosenborg og Vålerenga.

Men også mindre klubber som Konnerud, Utleira, Hemning og Sjetne med flere puster de nevnte klubbene i nakken. Så dette er ikke avgjort!

Vibeke Johannesen, Daglig leder i Brann, har tidligere meldt at de rødhvite vil mobilisere Branns medlemmer i kampanjen. Så gjenstår det å se om Rosenborg fortsatt er i bakrus etter at «The Double» ble sikret, da trønderne vant 2-0 mot Sarpsborg 08 på Ullevaal.

Det er fortsatt håp for din klubb å kjempe om 100 000 kroner. Din stemme kan bli helt avgjørende! I tillegg skal det fortsatt deles ut tre pengepremier á 10 000 kroner om dagen fram til fredag.

Stem, stem, stem! Klubben i mitt hjerte.