VANT VEDDEMÅLET: Anette-Marie Antonsen vant det noe spesielle veddemålet med VIF-gutta. Nå må de kaste klærne. Foto: Privat, NTB Scanpix
VANT VEDDEMÅLET: Anette-Marie Antonsen vant det noe spesielle veddemålet med VIF-gutta. Nå må de kaste klærne. Foto: Privat, NTB ScanpixVis mer

Nå må Vålerenga-gutta stille til nakenfotografering

Tapte veddemål mot blogger og gründer Anette-Marie Antonsen.

(Dagbladet): Det var da blogger og tingjegliker.no-gründer Anette-Marie Antonsen var på en ishockeykamp tidlig i februar, at hun kom på ideen. Hun syntes oppmøtet på kampen var altfor dårlig, og utfordret VIF-spillerne til et veddemål.

Om 500 jenter dukket opp på kampen mot Frisk Asker i kveld, måtte gutta stille opp på nakenfotografering. Antonsen er fotograf, og tar seg av fotograferingen selv.

Kort tid etterpå kom motveddemålet fra de nybakte seriemesterne: Hvis dette ikke gikk, måtte Antonsen kle seg i bikini, og gå ut på isen og dele ut "beste spiller"-prisen.

- Jeg har ikke noe mot det Og Antonsen vant - med god margin. Antonsen informerte om at 507 jenter møtte opp i Jordal Amfi, og fikk se Vålerenga tape 3-2 mot Frisk Asker. Mandag var alt talt opp, og tallet ble 968.

Dermed må hockeygutta pent kle av seg.

Vålerenga-spilleren Jonas Oppøyen (21) innrømmer at han var noe skeptisk til at hun skulle greie det.

- Helt ærlig, under oppvarmingen og før kampen, så det ikke ut som hun skulle greie det. Men det kom bare flere og flere, og til slutt var det mange der, sier han til Dagbladet.

Han har ingen problemer med å stille opp på fotograferingen.

- Jeg har ikke noe imot det, og det tror jeg ikke noen av de andre har heller. Vi er jo en gjeng veltrente gutter, sier han.

Blir kalender? Nå som hockeygutta tapte veddemålet, har de ingen annen utvei enn å stille opp på fotograferingen, som ifølge Antonsen vil foregå i den kommende uka. Hva bildene skal brukes til, er foreløpig usikkert.

SKEPTISK: Jonas Oppøyen (i blått) var noe skeptisk til at Antonsen skulle klare å få 500 jenter til Jordal Amfi. Men han kler gjerne av seg.
Foto: Anette Karlsen / Scanpix
SKEPTISK: Jonas Oppøyen (i blått) var noe skeptisk til at Antonsen skulle klare å få 500 jenter til Jordal Amfi. Men han kler gjerne av seg. Foto: Anette Karlsen / Scanpix Vis mer

- Det blir kanskje en kalender, for 2014. Jeg synes det er en bra idè, sier Jonas Oppøyen.

Det ble også sagt at trener Espen «Shampo» Knutsen skulle stille opp på nakenfotograferingen - men bare om 1000 jenter dukket opp på kampen.

- Tror du «Shampo» vil stille opp likevel?

- Det kan jeg ikke svare på, men jeg tviler litt på det når vi ikke nådde 1000, sier Opphøyen, selv om han tror det hadde vært gjevt både i Vålerenga og hos pressen.

- Glad jeg ikke tapte Dagbladet snakket også med en fornøyd Anette-Marie Antonsen etter kampen.

- Når jeg tenker på motveddemålet er jeg glad for at jeg ikke tapte, sier Antonsen til Dagbladet.

SERIEMESTRE:  Vålerenga Ishockey sikret seg seriemester-tittelen torsdag.
Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix
SERIEMESTRE: Vålerenga Ishockey sikret seg seriemester-tittelen torsdag. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix Vis mer