- Nå må Veron prestere

Det er på tide at Juan Veron viser hva han er god for, mener Bryan Robson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skadelista - runde 6

Manchester United satte britisk overgangsrekord da de kjøpte Juan Sebastian Veron fra Lazio i fjor sommer. Men fortsatt har argentineren til gode å overbevise kritikerne på balløya.

Han trenger tid, var unnskyldningen i starten.

Nå kjøper ikke tidligere Manchester United-stjerne Bryan Robson den forklaringen lenger. Han mener det er på tide at «Seba» viser sine kvaliteter på Uniteds midtbane.

- Seba bør prege kampene denne sesongen. Alle i United vet han er i stand til å gjøre det, men nå er det på tide at han faktisk gjør det, sier Robson til The Sun.

Mer tid

Han mener Veron ikke har klart å kvitte seg med den italienske spillestilen.

- I Italia fikk Seba mer tid, fordi spillerne der rygger mer. Her spilles det med et mye høyere tempo og spillere presses hele tida, sier Robson.

Han tror det er uvant for argentineren å bli presset knallhardt på hele banen. Ofte oppstår det problemer for Manchester United når Veron mister ballen på egen banehalvdel.

Robson har selv fulgt brasilianske Juninho på nært hold som Middlesbrough-manager. Juninho trengte seks måneder på å finne seg til rette i Premier League.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer