Nå roper The Kop etter gammel managerhelt

- Det ser bleikt ut, sier hardt presset Hodgson.

SUPPORTERMISNØYE: Roy Hodgson har nå fem på rad uten seier - fire av kampene mot antatt svakere motstand. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS
SUPPORTERMISNØYE: Roy Hodgson har nå fem på rad uten seier - fire av kampene mot antatt svakere motstand. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERSVis mer

|||(Dagbladet): I starten av sesongen tviholdt Liverpool-fansen på tanken om at den poengmessig svake starten skyldtes tøff motstand.

Nå har Roy Hodgsons menn derimot gått på stygge smeller som ikke kan bortforklares slik.

Det skjønner også frustrerte fans.

Ifølge Liverpool Echo ropte derfor The Kop-tilhengerne på Kenny Dalglish etter gårsdagens sviende nederlag hjemme mot Blackpool.

Dalglish ble vraket Manager- og spillerlegenden avslører i sin nye selvbiografi «Dalglish In His Own Words», at han lanserte seg selv om kandidat til den ledige managerjobben i sommer - men at han ble vraket.

- «Vi vil ikke ha deg, Kenny», var svaret fra Christian Purslow og styreformannen. Fint, de har all rett til det. De forklarte at de hadde andre planer for meg, en stilling med lenger horisont, forteller Dalglish.

I stedet ble Hodgson hentet fra Fulham - og det trykket han opplever nå er litt større enn han var vant til i Vest-London. Eller i Stavanger og Viking ...

Stadig flere røster er nemlig kritiske. Først ble Liverpool slått ut av ligacupen av lille Northampton. Så spilte de uavgjort mot både Sunderland og Utrecht. 1-2 hjemme for Blackpool hadde nok de færreste kalkulert med.

Verste på 57 år I sum fører det til misnøye, noe Hodgson har forståelse for. Ifølge Associated Press lar han seg ikke knekke av supportermisnøyen fra The Kop.

- Hva er rettferdig eller ikke? Det finnes ikke rettferdighet. Fansen har rett til å blåse ut sin frustrasjon, og det er ei frustrert gruppe i øyeblikket, sier han.

BEDRING I SIKTE? Hvis ikke kan Roy Hodgsons dager som Liverpool-manager snart være over. Foto: LINDSEY PARNABY/EPA
BEDRING I SIKTE? Hvis ikke kan Roy Hodgsons dager som Liverpool-manager snart være over. Foto: LINDSEY PARNABY/EPA Vis mer

Seriestarten er nå Liverpools verste på 57 år. For hver helg har akkurat den statistikken blitt verre og verre. Spillerne og Hodgson har hele veien understreket at de har sett tendenser og at det vil snu - men foreløpig fortsetter klubben stupet nedover på tabellen.

- Jeg er ansvarlig siden jeg er lagets manager og når laget gjør det dårlig vil kritikken ramme meg. Det må jeg bare akseptere, sier Hodgson.

Eks-storklubb ... Liverpool har tatt seks av 21 mulige poeng så langt denne sesongen. I sitt kampreferat fra Anfield ble klubben av nyhetsbyrået AFP beskrevet som Former giants Liverpool.

Statistikerne i InfostradaLive melder på Twitter at Liverpool ikke har ligget på nedrykksplass etter minimum tre runder siden 1964.

- Det er 31 kamper igjen, men når du er i nedrykkssonen er du i nedrykkskampen. Men jeg er ikke bekymret for nedrykk, jeg er mest bekymret over at vi ikke spiller som vi kan, sier sjefen.

- Men i øyeblikket ser det bleikt og veldig dårlig ut.

ANFIELD-SJOKKET: Blackpool har tatt ni av ti poeng på bortebane, men gårsdagens seier på Anfield var likevel av den overraskende sorten. Foto: DARREN STAPLES/REUTERS
ANFIELD-SJOKKET: Blackpool har tatt ni av ti poeng på bortebane, men gårsdagens seier på Anfield var likevel av den overraskende sorten. Foto: DARREN STAPLES/REUTERS Vis mer