Nå ruller hodene

I dag er det virkelig blåmandag for herrene Ranieri og Houllier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter nok en helg uten strålende resultater henger managerjobbene til Claudio Ranieri i Chelsea og Gerard Houllier i Liverpool i syltynne tråder. I dag våkner Houllier opp til et folkekrav om sin egen avgang.

«Houllier out!» er både overskriftene i avisene, og lojale tilhengeres følelse etter at Liverpool røk ut av FA-cupen i åttendedelsfinalen i går. Mot et av bånnlagene i Premier League, Portsmouth. Houllier var forberedt på slakt etter tapet i går.

- Jeg føler ikke mer press nå enn det jeg hadde før kampen. Vi ville videre, og vi hadde nok sjanser til å gjøre det, sier han til The Sun.

I tillegg er ligaformen elendig i år igjen. En sjetteplass i serien når vi nesten skriver mars på kalenderen er ikke uvant kost, men fortsatt elendig for en klubb med ambisjoner om å utfordre Arsenal og Manchester United i toppen. I skrivende stund er Liverpool 26 poeng bak Arsenal.

Den eneste turneringen Liverpool fortsatt kan vinne denne sesongen er Uefa-cupen. Bare de mest optimistiske tror Houlliers mannskap er gode nok til å vinne der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.