POENGTAP: Fansen var misfornøyd med Solskjærs taktiske vurderinger da nordmannen gikk på sitt første poengtap som manager for Manchester United i 2-2-kampen mot Burnley. Video: Christian Monge. Vis mer

Ole Gunnar Solskjær sammenlignes med Sir Alex Ferguson

Nå sammenlignes han igjen med managerlegenden

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United røk på sitt første poengtap siden nordmannen kom til klubben.

Det så ut til å bli en bekmørk kveld for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Så startet snuoperasjonen - med tre minutter igjen å spille i ordinær tid.

Kampen mot Burnley endte 2-2 etter to scoringer på fem minutter.

Avisa Daily Telegraph mener denne kjempeopphentingen ytterligere styrker følelsen av at gamle tider er tilbake. Da Sir Alex Ferguson var manager, var lagets kjennetegn nettopp den viljen til å kjempe og å aldri gi seg - noe som ofte resulterte i avgjørende scoringer på overtid.

Fenomenet fikk sitt eget begrep: «Fergie time».

- Alle har troa

Det var også i såkalt «Fergie time» - på overtid - at United berget poeng tirsdag kveld. Det gjør at Solskjær igjen blir sammenlignet med manager-legenden.

- Når det kommer fram at det legges til fem minutter, har alle den intense troa. Vi kan historien. «Fergie time». Du kunne føle supporternes forventning, sier Burnley-manager Sean Dyche.

Etter Paul Pogbas straffescoring i det 87. minutt, ble Burnley regelrett bombardert. Det ble etterhvert bare et spørsmål om Burnley ville klare å unngå tap.

- Det begynte rett og sett å bli knapt med tid, og vi tente litt for seint. Det er noe vi må lære av, men nå har vi i alle fall et svar på det. Kan de slå tilbake etter å ha havnet ett eller to mål bak? Jeg er veldig fornøyd med svaret jeg fikk, sier Solskjær ifølge The Independent.

Svarte på kritikken

Assosiasjonene til gamlesjefen er uansett klare. Premier Leagues offisielle amerikanske fankonto på Twitter har nå døpt det til «Ole Time».

Comebacket til tross: Manchester United røk på sitt første poengtap siden før jul, og flere var klare på at Solskjær har gjort sin første feil som manager i storklubben.

Det gjaldt først og fremst laguttaket. Nordmannen gjorde fem bytter fra Arsenal-kampen sist, og en av disse (Andreas Pereira) tabbet seg ut i forkant av 0-1.

Solskjær svarer likevel følgende på spørsmål om han angrer på laguttaket:

- Nei. Det var riktig avgjørelse å ta. Det var noen som kjente noen småskader, og dessverre var han (Pereira, journ.anm.) involvert i det første målet. Men det gjelder hele laget, vi spilte oss inn i trøbbel der. Det begynte med en framoverrettet ball som endte tilbake hos keeper, så det er bare enda en ting vi må lære av, sier Solskjær.