Nå satser Pamela Anderson på motorsport

Baywatch-stjerna blir teamsjef.

 MOTOR-BABE:  Pamela Anderson har gjort flere gjesteopptredener i motosporten før. Her starter hun et NASCAR-løp. Foto: Chris Stanford / GETTY Images / AFP / NTB Scanpix  g
MOTOR-BABE: Pamela Anderson har gjort flere gjesteopptredener i motosporten før. Her starter hun et NASCAR-løp. Foto: Chris Stanford / GETTY Images / AFP / NTB Scanpix gVis mer

(Dagbladet): Pamela Anderson (46) er en av få «Baywatch»-stjerner som har klart å holde populariteten oppe også uten den røde badedrakta.

Den barmfagre stjerna har spilt i en rekke filmer,  har vært med på Big Brother og har vært talsperson for dyrevernorganisasjonen PETA.

Men nå går hun helt nye veier.

Teamsjef Den canadiske baben er blitt teamsjef for et nytt lag i FIA GT championship, skriver Daily Mail. Motorsportens løp foregår hovedsaklig i Europa, men besøker også andre verdensdeler.

Pamelas nye lag har tatt navnet  «Race Alliance by Pamela Anderson»,og vil gjøre sin debut i FIA GT championship i Slovakia til helga.

Det florerer av barmfagre jenter i motorsporten, men få så kjente som Baywatch-stjeren. Det har også fått store navn i motorsporten til å komme til hennes lag.

Hentet stjerner Formel 1-sjåføren Vitantonio Liuzzi, med over 80 starter i det gjeve sirkuset, og Mathias Lauda, sønnen av verdensmesteren Niki Lauda har signert for Pamelas lag.

Baywatch-stjerna var med på samme dealen i fjor, uten at det var veldig velykket. Men i år har teamet satt inn store muskler for å sikre at laget skal gjøre det bra.

- Vi vil at alle skal kjenne til Race Alliance by Pamela Anderson, og har funnet de beste sjåførene, sier en kilde i teamet til Daily Mail.