Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå seiler Solskjær plutselig opp som WBA-favoritt

Sammen med Zola.

ODDSFALL: Moldes manager Ole Gunnar Solskjær er ettertraktet. Nå faller oddsen på at han blir ny WBA-manager.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
ODDSFALL: Moldes manager Ole Gunnar Solskjær er ettertraktet. Nå faller oddsen på at han blir ny WBA-manager. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Molde-trener Ole Gunnar Solskjær blir koblet til Premier League-klubbene West Bromwich Albions og Tottenham.

Molde bekrefter i dag overfor lokalavisa Romsdals Budstikke at det har vært konkrete forespørsler på treneren, uten å røpe hvem og når.

C More-ekspert Lars Tjærnås mener det er riktig av Solskjær å finne ny klubb hvis han får det rette tilbudet.

- Han bør ikke dra til utlandet bare for å reise. Men hvis riktig klubb dukker opp, mener jeg det er riktig å reise nå, sier Lars Tjærnås til Dagbladet.

- Riktig klubb er et sted der det er samsvar mellom mål og midler, og der eier og styre har to doser tålmodighet i blodet, sier C More-eksperten.

WBA-favoritt I formiddag raste Solskjær opp blant de største oddsfavorittene til WBA-jobben.

Tidligere onsdag var Solskjær bak flere navn som Martin Jol (tidligere Fulham) og Malky MacKay (Cardiff).

Nå er bare et navn hetere enn nordmannen: Gianfranco Zola, som nylig var ferdig i Watford, viser statistikken til Oddschecker klokka 12.30.

Topper undersøkelse En undersøkelse gjort av avisa Express & Star viser også at leserne foretrekker Solskjær som ny manager i WBA.

Klubben jakter ny manager etter at Steve Clarke fikk sparken i forrige uke.

FAVORITT: Gianfranco Zola var nylig ferdig i Watford. Nå er han favoritt til å ta over WBA. Foto: REUTERS/Kieran Doherty/Files
FAVORITT: Gianfranco Zola var nylig ferdig i Watford. Nå er han favoritt til å ta over WBA. Foto: REUTERS/Kieran Doherty/Files Vis mer

Molde-treneren toppet undersøkelsen med 25,1 prosent av stemmene, der i underkant av 3 000 personer har kommet med sitt ønske.

Solskjær har for tida ferie og ikke møtt pressen siden seieren i cupfinalen.

- Alltid attraktiv - Jeg kan bekrefte at vi har fått formelle henvendelser, men vil ikke si når de kom eller hvor de kom fra. Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre ham attraktiv. Og han har en standing i England som gjør at han ofte vil være en kandidat der, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Britiske Daily Express hevdet mandag at Solskjær er førstevalget til WBA-ledelsen. Og at manageren i så fall får samme stilling som Clarke hadde i klubben. Ansvaret for spillerkjøp og kontrakter har vært underlagt teknisk direktør Richard Garlick.

- Med nøkkelkamper på rekke og rad var det viktig for klubben å foreta seg noe, sa Garlick nylig.

Det er Keith Downing som er forventet å lede WBA mot Hull lørdag.