Nå ser NHL-framtida til Martinsen lys ut

Har fått beskjed om å finne seg egen leilighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Andreas Martinsen har fått beskjed om å finne seg egen leilighet framfor å bo på hotell. Det tyder på at nordmannen er med i framtidsplanene til NHL-klubben Colorado Avalanche.

Martinsen ble hentet opp til Avalanche fra farmerklubben San Antonio Rampage tidlig i november, og siden har nordmannen levd NHL-drømmen.

Ishockeyproffen har riktignok hatt en uviss tilværelse, men i romjulen fikk han beskjed om å finne seg egen leilighet. Fram til nå har 25-åringen bodd på hotell. Det skriver VG lørdag.

- Det var den beste beskjeden jeg kunne få. Det kom litt uventet. Jeg fikk bare beskjed om at de var veldig fornøyd med meg og at det var på tide å finne noe eget. Det er veldig positivt og viser at de ikke har planer om å sende meg ned, sier han til avisen.

Avalanche spiller mot Calgary Flames lørdag.

- Nå har jeg kommet litt inn i det, blitt vant til at man er oppe og spiller en del. Jeg tenker mest at det blir en vanlig kamp jeg skal spille og har gode rutiner. Du har ikke så mye nerver, tenker ikke at dette blir den siste kampen og man bekymrer seg ikke for feil, sier han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer