Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå ser Norendals trener noe han tidligere savnet

20-åringen på tredjeplass.

GOD FLYT: Snowboard-håpet Silje Norendal er i rute før OL i Sotsji. I natt ble Kongsberg-jenta nummer tre i Breckenridge. Foto: Julie Jacobson / AP / NTB Scanpix
GOD FLYT: Snowboard-håpet Silje Norendal er i rute før OL i Sotsji. I natt ble Kongsberg-jenta nummer tre i Breckenridge. Foto: Julie Jacobson / AP / NTB Scanpix Vis mer

Kongsberg-jenta Silje Norendal (20) kjørte inn til tredjeplass i slopestyle i Dew Tour natt til lørdag.

Hele verdenseliten er på plass i Breckenridge, hvor snowboarderne måler krefter foran OL i Sotsji i februar.

- Det var gøy å kjøre, men ganske vanskelig med fart. I treningen kom jeg ikke engang over siste hoppet. Da vi begynte å kjøre gikk solen ned, så det ble skygge i hele løypa, men jeg fant ut at skygge var visst bra, for da gikk det litt fortere, sa Norendal i en pressemelding.

Flyt foran OL Norendal ble bare slått av vinneren Jamie Anderson og finske Enni Rukajärvi.

- Selvfølgelig er det veldig gøy å se Silje kjøre inn nok en pallplassering, men dette kom ikke som noe sjokk på meg. Silje har jobbet veldig målbevisst over lang tid og jeg har sett en selvsikkerhet i hennes kjøring den siste tiden som jeg kanskje har savnet litt før. Nå kjører hun med mye mer trykk, og hun har helt klart blitt sterkere fysisk og psykisk. Jeg er veldig imponert over Silje i dag, og det er godt å se hun er i flyten nå foran OL, sa landslagssjef Thomas Harstad.

Herretrio videre Ståle Sandbech (20), Aleksander Østreng (22) og Ulrik Badertscher (25) kom videre til søndagens finale etter en semifinale preget av bra kjøring til tross for sterk vind.

Amerikanske Shaun White beviste at han er tilbake i toppen, ikke bare i halfpipe, men også i slopestyle. Etter semifinaler leder han i begge grener og målet hans er uten tvil å ta gull i både slopestyle og halfpipe i OL om to måneder.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media