Nå sier dommerne unnskyld til flaskesparker Wenger

- Skulle ikke blitt bortvist.

FRUSTRERT: Arsene Wenger ble sint og sparket til ei flaske. Han ble ikke mindre frustrert da han ikke fikk lov til å stå på tribunen. Foto: EPA
FRUSTRERT: Arsene Wenger ble sint og sparket til ei flaske. Han ble ikke mindre frustrert da han ikke fikk lov til å stå på tribunen. Foto: EPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) De siste overtidsminuttene på Old Trafford i går kveld ble smått komiske, etter at Arsene Wenger ble vist opp på tribunen.

Dommer Mike Dean ble aldri fornøyd med plasseringen til Wenger og franskmannen slo oppgitt ut med armene.

I kjølvannet av dette får ikke Wenger straff fra det engelske fotballforbundet - han får i stedet en unnskyldning.

Managerforeningen har tatt kontakt med dommerforeningen og de har blitt enige om at behandlingen av Arsenal-manageren var for streng. Wenger ble vist bort fra benken da han i frustrasjon sparket en plastflaske opp i lufta.

Undøvendig fokus- Selv om avgjørelsen er riktig i henhold til regelverket, blir det tatt ut av sin sammenheng med tanke på kampbildet. Og så blir det etterfulgt av det tullet om hvor Arsene Wenger skulle sitte, sier sjef i managerforeningen Richard Bevan ifølge PA Sport.

Wenger kommer nå til å motta en unnskyldning fra Premier Game Match Officials Board, som setter opp dommerne til engelske toppseriekamper.

Fem minutter på overtid trodde Arsenal et øyeblikk at de hadde kjempet seg til ett poeng da Robin van Persie omsider fikk ballen i nettet, men assistentdommeren hadde stått lenge med flagget høyt hevet for offside på William Gallas.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer