- Nå sier jeg bare at jeg er en krigshelt

Maiken Caspersen Falla skadet seg i utdrikningslag.

PÅ VEI TIL EN ALTERNATIV ØKT: Her sitter Maiken Caspersen Falla i fullt rulleskiutstyr mens de andre landslagsløperne jogger avgårde på langtur. Et vondt kne etter paintball har endret litt på sprintmesterens treningsopplegg denne uka.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PÅ VEI TIL EN ALTERNATIV ØKT: Her sitter Maiken Caspersen Falla i fullt rulleskiutstyr mens de andre landslagsløperne jogger avgårde på langtur. Et vondt kne etter paintball har endret litt på sprintmesterens treningsopplegg denne uka.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HEMSEDAL (Dagbladet): Langrennsjentene er midt inne i sommersamlinga i Hemsedal nå, men ikke alle er med på de lange løpeturene de kjører sammen.

Da Therese Johaug og de andre skiessene la ut på en tre timers joggetur i går, spente Maiken Caspersen Falla på seg rulleskiene.

Grunnen, skulle det vise seg, var et utdrikkingslag med uante følger. Maiken og de andre jentene spilte nemlig paintball, og der var verdens- og  olympiamesteren fritt vilt.

- Så heiv jeg meg ned for å unngå en kule, og da traff jeg en stein med kneet. Nå har jeg hovna opp, og det er blitt veldig vondt, ler hun samtidig som hun viser fram kneskåla.

Krigshelt Paintball-skaden gjør at sprinteren verken kan løpe eller skøyte på rulleski, men heldigvis for Falla og alle andre skifans er det bare snakk om en slagskade.

- Det er jo ti av ti på unødvendighetsskalaen, kanskje, men det var gøy å spille paintball.

Selv om det var et utdrikningslag kan ikke Falla skylde på fylla heller. Når du samler et visst antall konkurransemennesker og byr opp til kamp, må man nesten bare regne med at noe kan skje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.