Nå skal Alsgaard møte Northug i skisporet

Begge påmeldt til 15-kilometeren i NM.

KLAR FOR NM: I det siste har det endelig handlet om ski når det har vært snakk om Petter Northug.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
KLAR FOR NM: I det siste har det endelig handlet om ski når det har vært snakk om Petter Northug. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

Thomas Alsgaard er påmeldt til 15-kilometeren i ski-NM i Steinkjer kommende torsdag. Der blir trolig Petter Northug én av motstanderne.

Alsgaard var offentlig kritisk til Northugs oppførsel før jul. I sporet er det nok slik at Northug vil ha god kontroll på veteranen Alsgaard. Det gjenstår å se hvilke distanser Northug går i NM. Under Tour de Ski sa sportssjef Åge Skinstad at planen var at han i hvert fall skulle gå to løp.

Ifølge adressa.no er også skiskytterne Ole Einar Bjørndalen og Lars Berger påmeldt til å gå stafett sammen med Chris Jespersen på Byåsens 1. lag.

Det er nok ikke sikkert at det blir slik. På Byåsens 2. lag er Daniel Myrmæl Helgestad, Petter Eliassen og Ole-Marius Bach.

- Vi har et ønske om at Ole Einar og Lars skal gå, men sannsynligheten er liten, sier sportslig leder i Byåsen, Bård Benum.

(NTB)

KLAR FOR NM: Thomas Alsgaard kritiserte Petter Northugs oppførsel, nå kan han sette ham på plass i skisporet.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
KLAR FOR NM: Thomas Alsgaard kritiserte Petter Northugs oppførsel, nå kan han sette ham på plass i skisporet. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer