Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå skal det avgjøres!

Valglokalet stenger i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) I morgen er siste sjanse til å gi din stemme til hjerteklubben din. Da stenger vi valglokalet for gigantsuksessen.

Årets utgave av «Klubben i mitt hjerte» har slått alle rekorder. Nå er det kommet inn over 170 000 stemmer i kåringen, og det er fortsatt stor spenning i de forskjellige klassene.

Engasjementet har vært stort landet rundt, og folk har stemt fram Tippeliga-klubber, skiforeninger og frisbeelag. Mindre klubber har mobilisert hele lokalsamfunn, og det har resultert i bemerkelsesverdige klatreøvelser på listene.

• Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte

Flotte premier

Og det er ikke bare heder og ære som venter for de mest populære klubbene. De to beste i hver av de fem klassene får også utstyrspenger opptil 100 000 kroner fra Norsk Tipping.

Et slikt bidrag kommer godt med i enhver klubbkasse.

Det er så jevnt i de ulike klassene at alle stemmer fram til valglokalet stenger i morgen klokka 12 kommer til å telle.

MOBILISERER: Bredde- og ungdomsidretten har engasjert seg i kåringen, og det mobiliseres landet rundt. Foto: SCANPIX
MOBILISERER: Bredde- og ungdomsidretten har engasjert seg i kåringen, og det mobiliseres landet rundt. Foto: SCANPIX Vis mer

Vålerenga og Brann kniver om seieren i en av klassene, og i en annen går det mot en nord-norsk hockeyduell mellom Narvik og Tromsø.

Nytt av året er en egen klasse for bedrifts- og studentlag. Her er det flest studentlag i teten, men det kan fort være et bedriftslag som stikker av med seieren.

Stem nå!

De to siste ukene har Dagbladet presentert klubber og ildsjeler fra hele landet i avisa, og Dagbladet.no har skrevet om store og små idrettslag daglig.

• Kåringen er delt inn i fem klasser. Her kan du lese mer om klassene og stemme på din klubb.

Hele Norges coronakart