Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå skal disse to jobbe sammen

Carlsen på modelloppdrag med ny superstjerne.

MODELLOPPDRAG: Magnus Carlsen og Lily Cole skal jobbe sammen for klesmerket G-Star Raw. Foto: AFP PHOTO/Manjunath KIRAN/NTB Scanpix
MODELLOPPDRAG: Magnus Carlsen og Lily Cole skal jobbe sammen for klesmerket G-Star Raw. Foto: AFP PHOTO/Manjunath KIRAN/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Magnus Carlsen er som kjent modell for klesmerket G-Star Raw. Som Dagbladet fortalte i oktober, er han nå klar for sin andre kampanje for kleskjeden. Forrige gang var det skuespiller Liv Tyler han var modell sammen med, og han har også posert med Bond-babe Emma Arterton.

For to uker siden skrev Dagbladet om at Carlsen skulle på photoshoot med en hemmelig superstjerne. I dag fortalte verdensmesteren selv på sosiale medier at det er den britiske skuespilleren og modellen Lily Cole som skal posere med sjakkspilleren.

Lily Cole er blant annet kjent for rollen som Greta i filmen «Snow White and the Huntsman».

Moteshow Magnus Carlsen reiser til London for det neste moteoppdraget. Der blir det moteshow 9. desember i regi av G-Star.

- Magnus synes dette er veldig gøy. Sist gang han gjorde dette sammen med Liv Tyler var det en unik opplevelse. Det er derfor han vil gjøre det igjen, har Carlsens mangager, Espen Agdestein, uttalt.

I London skal Carlsen gå den røde løperen og hygge seg på motevisninger. Kolleksjonen det skal reklameres for er vår-sommer-kolleksjonen.

Da han poserte sammen med Liv Tyler så det ut til at de to fikk meget god kjemi. Carlsen og Tyler var blant annet ute i New York sammen, og Tyler var med da Carlsen utfordret sjakkspillere i Central Park i New York til duell. Det vil vise seg om han finner tonen med sin nye makker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media